Recent

latest

EA SPORTS A CREAT UN SOUNDTRACK TREPIDANT PENTRU LANSAREA F1 22

Pentru prima oară în istoria acestei francize, Codemasters și Electronic Arts Inc. lansează soundtrack-ul personalizat pentru EA SPORTS F1 22.

joi, iunie 23, 2022

/ by Bogdan Chirea
f1 22

Pentru prima oară în istoria acestei francize, Codemasters și Electronic Arts Inc. lansează soundtrack-ul personalizat pentru EA SPORTS F1 22. 

Charli XCX, Meduza, Diplo, Jacknife & The Bloody Beetroots și BRUX ft Kimbra deschid lista care curpinde 33 de artiști internaționali, care reprezintă genul electric dance și reflectă autentic culturile diverse, de la plajele din Miami până la străduțele din Monaco. F1 22 va fi lansat pe 1 iulie pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, și PC. 

„Am vrut ca primul soundtrack EA SPORTS F1 să sublinieze adrenalina simțită de jucători în apogeul sporturilor cu motor. Considerăm că cei 33 de artiști, din 13 țări, sunt adevărați reprezentanți ai muzicii electronice, reflectând totodată noua eră a Formula 1. Împreună, ei formează un soundtrack care accelerează prin viraje, oferind diversitate, viteză și versatilitate - o adevărată colaborare fără egal.”, menționează Steve Schnur, President of Music în cadrul Electronic Arts.

Soundtrack-ul F1 22 include următoarele piese

F1 22 reflectă îndeaproape noua eră a Formula 1, cu monoposturi revoluționare cu un design care încurajează competitivitatea, curse de sprint și momente imersive din zilele de cursă, precum tururile de formare, momentele de safety car și pit stop-urile. 

De asemenea, jocul include actualizări ale circuitelor din Spania, Australia și Abu Dhabi, cât și noul circuit FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX. Pentru vetaranii jocului, F1 22 a inclus din noul modul My Team, acum cu 3 puncte de start, mult-apreciatul Career, cu funcționalități pentru modurile de joc two-player și multiplayer, cu split-screen, dar și VR pentru PC. 

F1 22 se lansează pe 1 iulie 2022 pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation4, Xbox One și PC prin Origin și Steam. Jucătorii pot înregistra precomenzi pentru ediția exclusiv digitală F122 Champions, pentru a beneficia de acces prioritar cu 3 zile și conținut suplimentar. 

Mai multe despre jocul F1 22 puteti citi pe www.itmaniatv.com

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

libris.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo