rebelde happy channel

Serialul fenomen Rebelde, difuzat de ACASA TV în 2006, revine pe micile ecrane la postul de televiziune Happy Channel.

Postul din portofoliul Intact/Antena Group va difuza pentru prima oară serialul care a rulat în reluare pe Acasa TV și în 2008.

Happy Channel difuzează un promo pe canal prin care anunță ca Rebelde va fi difuzat în curând de post. Cel mai probabil, Happy Channel va difuza Rebelde în locul serialului Betty cea urâtă, ce se află în ultimele sale zile de difuzare. 

Data  de la care va incepe difuzarea serialului este 4 iulie, telenovela Rebelde urmând să fie difuzată de Luni - Vineri de la ora 14:30 și în reluare de la 7 dimineața. 

Serialul mexican Rebelde este o adaptare după seria originală argentiniană Rebelde Way. Telenovela “Rebelde” a dat nastere uneia dintre cele mai iubite formatii in randul adolescentilor din toata lumea: RBD, se menționează pe forumul Fan Clubului oficial al formației RebeldeRomania. Totul a pornit de la faptul ca in telenovela, un grup de tineri care invata la colegiul “Elite Way School”, vrea sa formeze o trupa de muzica pop. Printre acestia se numara Mia, Miguel, Diego si Roberta care descopera ca au ceva in comun: pasiunea pentru muzica. Roberta (Dulce Maria) este fiica unei faimoase cantarete, nu este adepta regulilor, iar faptul ca a crescut in umbra mamei ei o face sa se indoiasca de talentul muzical.

Miguel (Alfonso Herrera) a venit din Monterrey cu o bursa de studii, iar adevaratul lui scop este de a se razbuna pe barbatul pe care il invinovateste de moartea tatalui sau. Pentru Diego (Christopher Uckermann), fiul unui important politician, muzica nu reprezinta nimic mai mult decat un hobby. A mostenit atitudinea aroganta a tatalui sau, care nu este niciodata multumit de realizarile lui Diego. Mia (Anahi) este vesela, foarte populara intre colegi, fiica unui important designer de moda. Este foarte suparata cand va afla ca tatal ei s-a indragostit de o femeie foarte vulgara, Alma Rey (Ninel Conde), mama Robertei.

In incercarea de a-si face o formatie, elevii se lupta cu reticenta unor profesori, dar aceasta experienta ii va ajuta sa se descopere si sa fie capabili sa lupte pentru convingerile lor.

Serialul fenomen i-a propulsat în postura de staruri internaționale și cea mai de succes formație mexicana din toate timpurile pe cei de la RBD. Cei șase membrii ai formației au devenit legende ale muzicii latino și au ajuns cu turneul lor mondial de două ori în România.

La începutul acestui an platforma de streaming Netflix a încercat un reboot al serialului care nu s-a bucurat de un succes prea mare.