nikon nx field

Nikon a anunțat lansarea Versiunii 1.2.0 a software-ului NX Field – cea mai recentă versiune a sistemului său de fotografiere de la distanță pentru agențiile foto profesionale. 

Actualizarea de software va susține și mai mult capabilitățile aparatului foto mirrorless Z 9 de la Nikon în format FX/cu fotografiere pe întregul cadru.

Actualizarea Ver. 1.2.0 va permite utilizatorilor aparatului foto Z 9 să detecteze cu ușurință nouă tipuri de subiecte. Aceasta acoperă cea mai mare gamă de subiecte din lume: oameni, câini, pisici, păsări, biciclete, motociclete, mașini, trenuri și avioane și permite o captare mai precisă a subiectelor, chiar și prin operare de la distanță. 

În plus, actualizarea susține caracteristica aparatului foto Z 9 de Captare foarte rapidă a cadrelor+, care utilizează cea mai rapidă cadență de cadre din lume, de 120 fps. Aceasta permite captarea de la distanță a unor momente cruciale și decisive care ar putea fi ratate cu ochiul liber și care sunt totuși atât de importante pentru fotografii specializați în sport și știri.

Mai mult decât atât, tehnologia cu redare în flux duală încorporată în Z 9 permite afișarea vizualizării în timp real pe un smartphone sau pe o tabletă, cu foarte puțină întârziere și fără „înghețare” în timpul fotografierii continue. 

Aceasta garantează captarea cu succes a momentelor care nu merită să fie ratate, chiar și atunci când aparatul foto este operat de la distanță. Această tehnologie, combinată cu cea mai recentă actualizare de software și cu un design de corp care elimină necesitatea unui obturator mecanic, face din Z 9 alegerea perfectă pentru fotografii profesioniști.

Nikon va continua să ofere actualizări pentru NX Field, pentru a-i sprijini pe fotografii profesioniști care sunt activi în prima linie pentru a realiza reportaje.