us open

Turneul american de tenis US Open este din ce in ce mai aproape si este cu siguranță unul demn de urmărit pentru că poate aduce surprize acolo unde nu te aștepți. 

După Wimbledon, un turneu de Grand Slam inedit care nu a adus niciun punct în clasamentul mondial, toată lumea tenisului abia așteaptă US Open, un Grand Slam care va avea o miză adevărată.

Va reveni Daniil Medvedev, rusul nefiind eligibil să participe la Wimbledon după ce englezii au interzis prezența sportivilor din Rusia și Belarus din cauza războiului din Ucraina. 

Dacă ești interesat de pariuri pe US Open, uite care sunt principalii favoriți și care sunt argumentele lor.

Principalii favoriți ai ultimului Grand Slam din acest an:

 Novak Djokovic

Sigur că în dreptul marelui campion sârb domnește în acest moment un mare semn de întrebare pentru că el este în continuare nevaccinat și ar putea să nu participe la US Open pentru că SUA încă cer vaccinarea la intrarea în țară. Rămâne de văzut cum va evolua situația, însă cu toții sperăm să evităm un nou fiasco ca la Australian Open anul acesta. 

Dacă va participa însă, Djokovic rămâne principalul favorit. Este suprafața lui favorită, vine într-o formă grozavă după victoria de la Wimbledon și cel mai probabil Rafael Nadal nu va fi prezent, astfel că drumul spre trofeu pare să fie unul liber. Doar pare, însă, pentru că următorul nume de pe listă va avea cu siguranță ceva de spus în legătură cu asta.

Daniil Medvedev

Rusul este mai motivat ca niciodată să câștige acest turneu după ce a fost nevoit să se uite la televizor la Wimbledon din cauza războiului din Ucraina. Decizia Wimbledon de a interzice sportivii ruși nu l-a impactat în cele din urmă pe Medvedev prea mult în ceea ce privește clasamentul mondial pentru că ATP a decis să nu acorde puncte la Wimbledon, însă moral vorbind, să absentezi de la ceea ce este cel mai prestigios turneu de Grand Slam nu are cum să nu te afecteze. 

Așadar Medvedev va veni extra montat la acest turneu și va dori să demonstreze tuturor că este cel mai bun tenismen din lume în acest moment.

Carlos Alcaraz

Pus foarte simplu, Alcaraz este, probabil, viitorul lider mondial din lumea tenisului. E vorba de viitor însă, iar prezentul încă îi mai dă niște bătăi de cap la care poate nu se aștepta neapărat. Cum ar fi eliminarea de la Wimbledon în fața unui alt tânăr promițător, italianul Jannik Sinner. Meciul a fost o încântare pentru spectatori, însă nu și pentru Alcaraz care a fost dezamăgit de serviciul lui și de timpul de reacție în ceea ce privește venitul la fileu. Mai are de lucrat, dar talentul său este uriaș și poate oricând să surprindă pe toată lumea.

Așadar, acestea sunt principalele nume la care ar trebui să fii atent pe tabloul masculin de la US Open.

Turneul de tenis US Open se va desfasura anul acesta in perioada 29 august - 11 septembrie și este dotat cu premii în valoare de 53,4 milioane de dolari.