ben affleck batman

Ben Affleck a anunțat pentru prima dată că se va retrage din rolul lui Batman în 2019 și a vorbit despre cât de greu i s-a părut să întruchipeze personajul din Batman v Superman, Justice League și versiunea anulată a lui Batman pe care trebuia să o regizeze. Dar se pare că actorul pur și simplu nu se poate decide să renunțe complet la pelerină.

Pe lângă reluarea rolului lui Bruce Wayne în The Flash, acum a fost dezvăluit că rolul de Batman a lui Affleck și/sau Bruce vor apărea pentru ultima – sau penultima – oară în continuarea Aquaman de anul viitor, Aquaman and the Lost Kingdom. .

Vestea a fost scăpată online de însuși Arthur Curry, Jason Momoa, pe feedul său de Instagram - aparent pentru a preveni o scurgere de informații după ce unii fani dintr-un turneu de studio l-au văzut pe Affleck pe platourile de filmare.

„REUNIȚI Bruce și Arthur”, a comentat Momoa. 

Aquaman and the Lost Kingdom, care va avea premiera pe 17 martie 2023, este programat să fie următoarea apariție a lui Affleck ca Batman. Filmul Flash, programat inițial pentru vara și apoi toamna anului 2022, este acum programat pentru 23 iunie 2023 – așa că comentariile repetate ale lui Affleck că ar fi ultima sa apariție ca Batman s-ar putea dovedi încă a fi corecte, chiar dacă și-a filmat scenele pentru acest film anul trecut. Warner Bros se află într-o dilemă când vine vorba de promovarea The Flash, deoarece vedeta sa Ezra Miller pare să fi luat-o pe arătură și atrage o serie de titluri urâte.

Affleck nu este singurul actor principal al lui Batman care reia rolul din The Flash. Robert Pattinson urmează să revină la rolul dintr-o continuare a filmului The Batman. De câte personaje Batman are nevoie Warner Bros., oricum? Cu siguranță este doar o chestiune de timp până când George Clooney va primi și eș un telefon ... cine știe.