digisport ungaria

Canalele Digi Sport 1, Digi Sport 2 și Digi Sport 3 au fost inchise si au incetat sa mai fie transmise in Ungaria.

Portalul Media 1 spune că primele două posturi vor fi înlocuite de canalele de sport ale Network4, și anume Arena4 și Match4 recent lansate.

Pe lângă difuzarea Bundesliga din Germania și a Bundesliga 2, precum și a preliminariilor UEFA Nations League, Campionatul European și Cupa Mondială, ARENA4 va difuza și campionatele de fotbal universitar NFL și NCAA și NHL, dar telespectatorii vor putea urmări MotoGP, care revine după vacanța de vară și se vor putea conecta și la emisiunile IndyCar.

De asemenea, vor avea loc mai multe schimbări în rândul propriilor canale ale Digi Kft, care este acum deținută de 4iG din Ungaria. 

Începând cu 1 septembrie operatorul 4iG va renunța la canalele Digi World, Digi Life, Digi Animal World, H!t Music Channel și FilmNow. Un alt canal numit Erd TV va dispărea, în acest caz, deoarece va opri difuzarea liniară și va produce numai programe pentru YouTube.

Pentru utilizatorii din România numele canalelor sunt destul de cunoscute având în vedere că Digi România deține aceste canele tv, ce vor rămâne, se pare, exclusiv pentru piața din România.

Asta înseamnă, de exemplu, că promo-urile pentru Film Now sau Digi World, Digi Life și Digi Animal World nu vor mai avea acum versiuni text în română și maghiară. 

Digi Communications a finalizat vânzarea activelor sale maghiare către compania de IT și telecomunicații 4iG la începutul acestui an, renunțând să mai opereze in această țară.