august disney+

Serviciul de streaming Disney+ a anuntat premierele lunii august 2022. Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star.

  • Maraton de filme Predator
  • Premiera filmului Prada este un motiv în plus să revedeți toate producțiile din această serie.
  • O nouă serie pentru fanii Stars Wars ajunge la Disney Plus
  • L-ați văzut în Rogue One: O poveste Star Wars. Cassian Andor se întoarce.
  • Cea mai nouă superproducție de la Pixar, filmul Lightyear ajunge la Disney Plus

Titlurile lunii august 2022 la Disney Plus

Filmul Buzz Lightyear, din 3 august

Produs de Disney și Pixar, filmul prezintă povestea originii lui Buzz Lightyear, eroul care a inspirat jucăria cu același nume – și îl urmărește pe legendarul Space Ranger într-o aventură intergalactică, alături de ambițioșii recruți, Izzy,

Mo și Darby, și de robotul său de companie Sox. În timp ce acest echipaj pestriț se îmbarcă în cea mai dificilă misiune de până acum, ei trebuie să învețe să lucreze în echipă pentru a scăpa de maleficul Zurg și de armata sa de roboți obedienți care nu sunt niciodată prea departe.

Prada / Prey (film original), din 5 august

În cel mai nou film din seria Predator, acțiunea este plasată în lumea Națiunii Comanche în urmă cu 300 de ani. „Prada” este povestea nespusă a unei tinere femei, o războinică feroce și foarte iscusită, crescută printre cei mai cunoscuți vânători care au cutreierat Marile Câmpii. Atunci când pericolul îi amenință tabăra, ea luptă să-și protejeze poporul. Prada pe care o urmărește și, cu care în cele din urmă, se confruntă, se dovedește a fi un prădător extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal tehnic avansat, ceea ce duce la o luptă crudă și terifiantă între cei doi adversari.

Lego războiul stelelor, ediție specială de vară – animație, din 5 august

Finn a organizat o vacanță surpriză pentru prietenii săi la bordul Navei Galactice Halcyon! Planul lui Finn o ia în scurt timp pe arătură atunci când acesta se separă de grup. Singur pe Halcyon, Finn se întâlnește cu trei spirite ale Forței – Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker și Prințesa Leia, care împărtășesc fiecare propriile povești surprinzătoare despre vacanțele lor eșuate.

EU SUNT GROOT / I AM GROOT, serial original Disney Plus, din 10 august

Nimeni nu poate păzi galaxia de acest micuț neastâmpărat! Așa că pregătește-te ca micuțul Groot să fie în centrul atenției în propria sa colecție de scurtmetraje, în zilele sale de glorie în care a dat de bucluc – printre stele.

Cinci scurtmetraje originale “Eu sunt Groot” , cu mai multe personaje noi și neobișnuite, îl au ca protagonist pe micuțul preferat al tuturor, micuțul

Groot, dublat de Vin Diesel, care îi dă voce lui Groot în franciza “Gardienii Galaxiei”.

SHE-HULK: AVOCATA APĂRĂRII / SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW, din 17 august (serial original Disney Plus)

În „She-Hulk: Avocata apărării” de la Marvel Studios, Jennifer Walters – o avocată specializată în procese care implică supraoameni – trebuie să facă față vieții complicate de femeie de 30 de ani, care, întâmplător, devine și un uriaș de 2 metri, verde și cu superputeri.

ANDOR (serial original Disney), din 31 august

Seria “Andor” explorează o nouă perspectivă din universul Star Wars, concentrându-se pe călătoria lui Cassian Andor pentru a descoperi cum poate să schimbe lucrurile.

Serialul prezintă povestea rebeliunii izbucnite împotriva Imperiului și modul în care oamenii și planetele se implică. Este o epocă plină de pericole, înșelăciuni și intrigi, în care Cassian va porni pe un drum destinat să-l facă un erou rebel.

5 filme Spider-Man din colecția Marvel, disponibile pe Disney Plus

Disney Plus a anunțat că vor fi disponibile cinci filme Spider-Man™ pe serviciul de streaming în România, pe finalul lunii iulie, oferindu-le astfel fanilor acces la și mai multe filme din colecția Marvel, toate într-un singur loc.

“Uimitorul Om-Păianjen™ (2012),” “Uimitorul Om-Păianjen™ 2 (2014),” “Omul-Păianjen™: În lumea păianjenului (2018),” “Omul-Păianjen™: Întoarcerea acasă (2017)” și “Omul-Păianjen™: Departe de casă (2019)” sunt primele filme Spider-Man™ care vor fi disponibile pentru abonații Disney+ în România începând cu 29 iulie.