bolt business

Bolt, aplicația de mobilitate, îl numeşte pe Daniel Simion la conducerea operaţiunilor locale pentru divizia Bolt Business, în rolul de Country Manager. 

Bolt Business este soluţia dedicată organizațiilor care aleg să-şi transporte angajaţii în scop de serviciu şi este prezentă în toate oraşele din ţară în care aplicaţia Bolt este disponibilă.

Daniel Simion, Country Manager Bolt Business România a declarat: 

„Pentru mine, Bolt este mai mult decât o platformă de mobilitate. Misiunea noastră este de a face transportul urban mai convenabil şi mai accesibil pentru români, prin redefinirea oraşelor în jurul oamenilor, nu al maşinilor personale. 

Mă bucur să mă alătur echipei care a adus Bolt la nivelul la care se află acum în România, iar implicarea ei constantă în comunitate mă face să cred că am ales locul potrivit. Bolt se află într-o continuă extindere, iar serviciul Bolt Business deserveşte deja companii din diverse domenii, precum retail, mass-media, financiar-bancar, tehnologie, BPO, sănătate şi automotive, fiind una dintre verticalele operaţionale ale liderului de piaţă în domeniul mobilităţii urbane. Acest serviciu reprezintă un nou standard pentru deplasările de business, totul cu un cost centralizat, transparent şi uşor de gestionat.”


Daniel se alătură echipei Bolt cu o experiență de peste 15 ani în vânzări, timp în care a ocupat diverse roluri în organizații de top din domeniul telecomunicațiilor, media şi tehnologiei, unde a inițiat și coordonat proiecte la nivel local și internațional. 

În noul rol, acesta va susţine viziunea globală a companiei, prin extinderea parteneriatelor pentru platforma Bolt Business, cu accent pe încurajarea organizaţiilor să adopte o atitudine sustenabilă: reducerea traficului urban amplificat de utilizarea maşinilor personale în interes de serviciu şi transformarea oraşelor în spaţii prietenoase cu oamenii.

Bolt Business economiseşte timp şi bani pentru companii. Prin intermediul acestui serviciu, organizaţiile pot să stabilească limite cu privire la cheltuielile cu transportul angajaților, au o vizibilitate deplină asupra tuturor curselor şi posibilitatea de a rezerva una sau mai multe curse fie pe loc, fie programate pentru viitor. La aceste beneficii se adaugă şi prezenţa internaţională a Bolt în peste 40 de ţări, avantaj care se traduce prin utilizarea aplicaţiei şi a serviciului Bolt Business în oricare dintre acestea, fără modificări sau setări ulterioare.