game of thrones 4k

Fanii Game of Thrones au avut multe probleme cu ultimul sezon al serialului, iar una dintre cele mai vehemente critici ale lor a implicat o problemă tehnică mai degrabă decât o preocupare legată de intriga: telespectatorii s-au plâns că nu au putut vedea acțiunea care se desfășoară în timpul Bătăliei de la Winterfell, deoarece episodul a fost doar „prea întunecat”. Acum, la mai bine de trei ani de la difuzarea episodului, HBO oferă o nouă modalitate de a difuza serialul care ar putea ajuta.

Utilizatorii HBO Max din întreaga lume pot reda acum toate cele opt sezoane ale Game of Thrones la rezoluție 4K cu culoare HDR – atât Dolby Vision, cât și HDR10 – și sunet surround Dolby Atmos, a anunțat HBO. Aceste formate video și audio moderne reprezintă vârful de linie, în ceea ce privește experiența de vizionare acasă.

House of the Dragon, primul serial spin-off Game of Thrones, va fi disponibil pentru a fi difuzat în aceste formate când va avea premiera pe 21 august, a spus HBO.

Aceasta marchează o etapă majoră pentru companie. Game of Thrones este primul serial HBO care acceptă aceste formate de ultimă oră, iar House of the Dragon va fi primul care va debuta cu acest suport. Acest lucru va aduce rețeaua de televiziune prin cablu veche de aproape 50 de ani la egalitate cu concurenți precum Netflix, Disney Plus, Amazon Video și Hulu, fiecare dintre acestea oferind programare în 4K HDR de ani de zile. 

HBO Max a început să susțină aceste formate la sfârșitul anului 2020 cu premiera Wonder Woman 1984, dar până acum, catalogul serviciului cu producții 4K s-a limitat la filme, nu la seriale TV - și la doar aproximativ 30 dintre ele.

Presupunând că puteți reda cu succes Game of Thrones în 4K HDR acasă, ar putea merita să încărcați „The Long Night” – episodul infam care a fost „prea întunecat” – pentru a vedea dacă aveți o experiență de vizionare mai bună decât ați avut-o înainte. în aprilie 2019.