iUmor 13

Postul de televiziune Antena 1 a anuntat data de lansare a noului sezon al emisiunii iUmor. Conform anunțului postului, sezonul 13 din iUmor va începe pe data de 9 septembrie.

Premiera celui mai nou sezon iUmor va putea fi vizionată în porţie dublă, începând din 9 septembrie, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. 

Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor la care se aşteaptă cel mai puţin.

După cum a reieșit deja în unul dintre promo-urile difuzate deja, Florin Călinescu va fi unul din jurații acestei emisiuni... marcând o premieră interesantă în peisajul media de la noi.

Prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun sezon de până acum. Concurenţi din toate colţurile lumii se vor prezenta în faţa juraţilor iUmor cu cele mai neaşteptate momente de umor.

De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, toate se vor regăsi în noul sezon iUmor, căci concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra că umorul nu are limite.

iUmor, este singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube. De asemenea, imediat după show este difuzată și seria iMai Mult Umor, Aceasta revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online pe AntenaPlay.ro.