saw

Cea de-a zecea ediție a francizei horror de lungă durată a fost confirmată de Lionsgate și Twisted Pictures, cu regizorul Kevin Greutert – care a regizat atât „Saw VI” din 2009, cât și „Saw: The Final Chapter”.  „Saw 10” ​​va fi lansat în octombrie 2023.

Într-o declarație, producătorii Mark Burg și Oren Koules au declarat: „Am ascultat ceea ce au cerut fanii și ne străduim să planificăm un film pe care pasionații  „Saw” și fanii horror îl vor îndrăgi deopotrivă.

„Și o parte din asta îi dă frâiele lui Kevin Greutert, regizorul „Saw VI”, care este încă unul dintre favoriții fanilor din întreaga serie. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în curând.”

Greutert este un favorit ferm al fanilor și a lucrat și ca editor la primele cinci filme din franciză și la „Jigsaw” din 2017.

În prezent, nu există știri despre castingul pentru filmul viitor, iar detaliile intrigii sunt, de asemenea, ținute sub secret.

Cu toate acestea, studioul a promis că „fanii pot fi siguri că noul film le va capta inimile – și alte părți ale corpului – cu capcane cu totul noi, ingenioase și un nou mister de rezolvat”.

Cea mai recentă ediție a fost „Spiral From The Book of Raw” din 2021, care a fost co-scrisă de Josh Stolberg și Pete Goldfinger și l-a jucat pe Chris Rock în rolul detectivului Ezekiel „Zeke” Banks.

Filmul s-a axat pe un ucigaș imitator, mai degrabă decât pe ticălosul lui Tobin Bell, John Kramer, dar Stolberg a tachinat anterior munca la continuarea sa și o revenire în rolul de răufăcător.

Împărtășind o fotografie cu el însuși cu Goldfinger, burg și Koules în decembrie anul trecut, el a postat pe Twitter: „M-am întors la familia mea de groază, perfecționând următorul scenariu @Saw.

„Aș putea să vă spun că va fi [sânge], dar știți asta deja. Ceea ce vă pot promite este că acest lucru îi va face pe fanii lui John Kramer foarte fericiți!!! (sic)”