sunt celebru scoate-mă de aici

Pro TV a scos de la naftalină show-ul de tip reality, Sunt celebru ... scoate-mă de aici, pentru care filmează acum un nou sezon.

Sezonul doi al emisiunii va fi prezentat de Adela Popescu și Cabral și se bazează pe formula din sezonul 1.

Vedetele vor fi izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic. Cei 12 concurenți vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit.

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

Dacă depre unele dintre vedete ați auzit, despre altele... am ridica puțin din sprâncene.

Lidia Buble, nu este străină de show-uri de tip reality, ultima sa aventură având loc la Antena 1 la Asia Express. Anisia Gafton este asistentă în cadrul Xtra Night Show de la Antena Stars. Răzvan Botezatu a prezentat și el matinalul de la Antena Stars, în timp ce Bia Khalifa e celebră pentru aparițiile ei nud de la iUmor de la Antena 1 unde a recunoscut că face bani din OnlyFans, o platformă video de conținut pentru adulți.

Filmările pentru noul sezon au început deja și au loc tot în Republica Dominicană, acolo unde este filmat și reality show-ul Survivor.