Olivia Newton-John

Omagiile din întreaga lume au fost aduse Oliviei Newton-John, care a murit de cancer la vârsta de 73 de ani.

Cântăreața și actrița australiană, născută în Marea Britanie, a fost cunoscută în special pentru rolul lui Sandy in Grease, unul dintre cele mai de succes musicaluri de film realizate vreodată.

Co-starul ei, John Travolta, a spus că „ne-a făcut viața mult mai bună”, în timp ce regizorul a spus: „Ceea ce vezi este ceea ce primești cu ea”.

Ea a murit liniștită la ferma ei din California, înconjurată de familie și prieteni.

Actriță și muzician, Newton-John a obținut succesul comercial drept cântăreț country și a vândut milioane de discuri la nivel global.

Dar rolul ei de licean din filmul Grease a fost cel care a catapultat-o la faima mondială.

Musicalul a fost cel mai mare hit de box-office din 1978 și i-a oferit lui Newton-John trei single-uri de succes, inclusiv You're The One That I Want și Summer Nights, ambele interpretate împreună cu co-starul John Travolta.

Și a fost un catalizator al schimbării atât în imaginea ei, cât și în direcția ei muzicală - renunțând la imaginea ei inocentă, country-pop.

În urma veștii morții ei, zeci de fani, precum și figuri celebre din lumea divertismentului au început să împărtășească mesaje și amintiri sincere.

Oprah Winfrey, Rod Stewart, sunt doar câteva nume.

Travolta a scris pe Instagram: "Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vedem pe drum și vom fi din nou împreună. Al tau din prima clipa in care te-am vazut si pentru totdeauna!" a adăugat el, semnând: — Danny al tău, John!

Într-o declarație postată pe canalele ei de socializare, soțul lui Newton-John, John Easterling, a declarat că a murit luni, în timp ce el a salutat-o drept „un simbol al triumfurilor și al speranței de peste 30 de ani împărtășind călătoria ei cu cancerul de sân”.