mireasa antena 1

Antena 1 anunță că show-ul matrimonial Mireasa va avea o porție dublă de difuzări, de luni până vineri. Emisiunea prezentată de Simona Gherghe va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00, de săpămâna viitoare.

Noul sezon va fi filmat în Turcia iar prezentatoarea a declarat pentru Antena 1 că acesta „E un început de sezon cum n-a mai fost, pentru că suntem cu toţii în Istanbul. Cred că nu se putea un început mai bun pentru un sezon cu iubire ca-n filme. A fost un efort uriaş pentru echipă, însă totul e grozav aici! Abia aştept să ne revedem! După prima săptămână filmată în Istanbul, ne vedem în direct din Casa Mireasa!”.

Antena 1 mută Observatorul de la ora 17

De la ora 16:00, de luni până vineri, Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă Observator, la Antena 1. Jurnalul de știri a încercat o perioadă de timp să concureze cu jurnalul de știri al celor de la Pro TV. Rezultatele de audientă nu par a fi fost pe placul conducerii postului care au decis reîntoarcerea la vechiul segment.

Acces direct rămâne la Antena Stars

Desi unele voci din online ar fi sugerat că emisiunea Acces Direct cu Mirela Vaida ar urma să revină la Antena 1, emisiunea va ramane pe postul de televiziune Antena Stars urmand sa fie difuzata in acelasi interval orar 16-19, de la finalul lunii august, conform unui promo care rulează deja pe post.