sound of bucharest anulat

Un nou eveniment marca SAGA Festival a fost anulat de organizatori, de data asta cu explicații destul de sincere. DJ-ul Armin van Buuren ar fi urmat să susțină un concert la București în cadrul Sound of Bucharest, un eveniment anunțat cu mare fast în vara lui 2021.

Din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, Sound of Bucharest nu a mai avut loc anul trecut. Organizatorii evenimentului au reprogramat insa întâlnirea cu Armin van Buuren pe 24 septembrie 2022 însă până la urmă acest eveniment a fost ANULAT complet.

Participarea la Sound of Bucharest era gratuită pentru toți cei care au avut un bilet valabil la SAGA 2021 și a fost disponibilă în mod gratuit pe baza unei selecții de anul trecut din partea SAGA.

Deși fusese 100% confirmat pe site-ul oficial al lui Armin van Buuren, organizatorii SAGA Festival au anunțat oficial azi că:

Dragi fani,

Eram foarte încântați că, anul acesta, vom putea în sfârșit să îi primim pe fanii lui Armin la București și să sărbătorim un spectacol unic și special.

Din cauza schimbărilor de pe piață, cu prețurile din ce în ce mai mari și cu nesiguranța cu care ne confruntăm în acest moment, nu mai este posibil să organizăm un spectacol cu intrare gratuită. Prin urmare, cu inima grea, anulăm Sound of Bucharest 2022.

Vrem să vă mulțumim tuturor care ați intenționat să dansați cu noi – sperăm că ne vedem în curând chiar aici, în România.

Sound of Bucharest Team

Acesta este cel de-al doilea eveniment SAGA anulat în cursul acestui an. Evenimentul din MAMAIA anunțat cu surle și trâmbițe, ca fiind prima venire în România a lui Calvin Harris, a fost anulat și el cu doar câteva zile înainte.

Nu este clar dacă SAGA nu cumva se folosește de numele unor artiști mari doar pentru pentru PR și pentru a împiedica concurența să îi aducă pe scenă. De remarcat, că Armin van Buuren a fost un favorit detașat al UNTOLD, unde a stabilit recorduri și a fost primit cu dragoste și entuziasm de către public. Artistul a mixat de asemenea și la Neversea, în Constanța. De la momentul semnării unui contract cu cei de la SAGA, Armin van Buuren nu a mai sustinut vre-un concert în România.

Anuntul anulării evenimentului a fost postat și pe site-ul evenimentului.