easy harmony et6

Schneider Electric, furnizor de soluții în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, anunță lansarea gamei Easy Harmony ET6, panourile tactile cu afișaj îmbunătățit, răspuns tactil rapid și funcția Ethernet încorporată. Această nouă gamă permite producătorilor de mașini industriale să optimizeze designul pe interfața HMI.

Ca orice produs din gama Easy Series, panourile tactile esențiale Easy Harmony ET6 sunt produse entry-level, perfect adaptate pentru a satisface cerințele specifice ale clienților. 

Beneficiile acestei noi game sunt următoarele:

Sunt potrivite pentru majoritatea aplicațiilor HMI, de la mașini independente la monitorizarea liniei de producție;

Răspund nevoilor în materie de sustenabilitate în medii dificile, prin acoperirea PCBA;

Sunt rentabile prin concentrarea pe funcțiile HMI esențiale, fără compromisuri în ceea ce priveste calitatea.

Panourile tactile Easy Harmony ET6 sunt configurate folosind software-ul Vijeo Designer Basic în Windows 7, Windows 8.1 și Windows 10 (32 de biți și 64 de biți). Acest software de configurare simplificat are o interfață de utilizator intuitivă cu multe ferestre configurabile, permițând dezvoltarea rapidă și ușoară a proiectelor.

Echipamentele sunt disponibile în 4 dimensiuni diferite ale ecranului 7" / 10" / 12" / 15" și oferă un afișaj îmbunătățit, de înaltă rezoluție, 16 milioane de culori și porturi de comunicații Ethernet, RTC, USB.

„Ne dorim întotdeauna să oferim produse care răspund eficient nevoilor clienților, prin calitatea caracteristicilor și performanță, iar gama Easy Harmony ET6 este concepută special respectând criterii importante legate de sustenabilitate și ușurință în utilizare. În plus, această nouă gamă permite producătorilor de mașini industriale să se adapteze rapid în funcție de complexitatea proiectelor și să optimizeze designul pe interfața HMI”, a spus Lucian Enaru, Country General Manager  la Schneider Electric.