teo show kanal d

Deși se specula că Teo Trandafir nu va mai prezenta emisiunea sa Teo Show la Kanal D, după o pauză prelungită, vedeta de televiziune va reveni pe micile ecrane.

Kanal D a anunțat că emisiunea ”Teo Show” revine din 27 august  într-o nouă formulă de conținut, o combinaţie puternică de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment.

Cu toate astea, asistăm la o schimbare importană. Emisiunea Teo Show nu se va mai difuza în timpul săptămânii ci doar sâmbăta și duminica. Emisiunea ”Teo Show” a suferit câteva schimbări, astfel din 27 august, Teo Trandafir vă dă întâlnire într-o formulă cu totul nouă. Emisiunea va putea fi urmărită în zilele de sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, la Kanal D.

„Mult nu mai e pentru că nu am stat toată vara asta. Echipa mea și cu mine am pregătit surprize care mai de care. Abia așteptăm să vă arătăm”, a dezvăluit Teo Trandafir la Kanal D.

Prezentatoarea TV va face lumină într-o serie de aspecte ale vieții de zi cu zi, în același timp intrând în casele oamenilor cu voie bună şi inspirându-i pe cei din faţa micilor ecrane să îşi trăiască viaţa frumos, în mijlocul prietenilor, familiei, anunță cei de la Kanal D.

Emisiunea Teo Show era difuzată la Kanal D, până de curând, de luni până vineri, între orele 15.00 și 17.00. Vedeta a intrat în vacanță în luna iunie și de atunci s-a speculat că emisiunea va fi scoasă din grila de programe a postului.