viola davis

Viola Davis s-a alăturat distribuției din „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes”.

Starul în vârstă de 57 de ani, va prelua rolul directorului Dr. Volumnia Gaul în adaptarea romanului lui Suzanne Collins, care este un prequel la cele patru filme care au prezentat-o pe Jennifer Lawrence în rolul lui Katniss Everdeen.

O postare pe contul oficial de Instagram „Hunger Games” spunea: „Întâlnește-o pe Head Gamemaker-ul. Viola Davis a fost distribuită ca Dr. Volumnia Gaul în The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes – sosire în cinematografe în noiembrie 2023”.

Davis a scris pe Instagram Stories: „Mă bucur să fac parte din acest univers”

Luna trecută, șefii filmului au anunțat că starul din „Game of Thrones”, Peter Dinklage, s-a alăturat distribuției prequel-ului pentru a îl interpreta pe Casca Highbottom, decanul Academiei.

O postare pe Instagram spunea: „Unele lecții nu ar trebui predate. Peter Dinklage a fost distribuit ca Directorul Highbottom în The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes – ce va fi lansat în cinematografe în noiembrie 2023”.

Tom Blyth îl va interpreta pe un tânăr Coriolanus Snow în film, iar Jason Schwartzman îl va interpreta pe Lucky Flickerman.

Francis Lawrence – care a regizat „The Hunger Games: Catching Fire”, „The Hunger Games: Mockingjay – Part One” și „The Hunger Games: Mockingjay – Part Two” – va conduce noua adaptare.