batgirl

Warner Bros a renunțat la „Batgirl”. Deși filmul - cu Leslie Grace în rolul eroinei titulare - a terminat filmările, Warner Bros a luat decizia de a-l abandona după ce a fost primit prost de publicul de testare.

Batgirl a fost terminat iar filmările s-au încheiat în martie, iar proiectul a fost în proiecții de testare cu publicul. Acesta, indică rapoartele, este locul în care filmul a fost condamnat, primind reactii negative  într-o perioadă în care noua conducere Warner Bros. caută să reconstruiască marca de cinema DC.

Cu toate acestea, Warner Bros a pus anularea vina pe o „schimbare strategică” în conducere, care a văzut și „Scoob! Bântuit de vacanță.

Un purtător de cuvânt al Warner Bros a declarat: „Decizia de a nu lansa „Batgirl” reflectă schimbarea strategică a conducerii noastre în legătură cu universul DC și HBO Max. Leslie Grace este un actor incredibil de talentat și această decizie nu este o reflectare a interpretarii ei. Suntem incredibil de recunoscători producătorilor filmelor „Batgirl” și „Scoob! Holiday Haunt” și distribuțiilor lor respective și sperăm să colaborăm din nou cu toată lumea în viitorul apropiat.”

Alături de actrița din „In The Heights”, Leslie, în vârstă de 27 de ani, în rolul titular, „Batgirl”, regizat de Adil El Arbi și Bilall Fallah, a avut o distribuție plină de vedete, printre care și J.K. Simmons, Brendan Fraser și Michael Keaton într-o întoarcere la rolul lui Batman.

„Batgirl” trebuia inițial să fie o lansare HBO Max și era luată în considerare pentru distribuție în cinematografe.

Vorbind anterior despre rolul său al comisarului James Gordon din „Batgirl”, Simmons, în vârstă de 67 de ani, a numit filmul un „deliciu” și a indicat că vor fi multe scene „domestice” cu fiica sa de pe ecran, Barbara Gordon/Batgirl.

Pănă la urmă nu vom mai apuca să vedem aceste scene.

Batgirl a avut o istorie lungă și chinuită de dezvoltare. Anunțat pentru prima dată în 2017, filmul l-a avut la cârmă inițial pe regizorul Răzbunătorilor, Joss Whedon, atașat la regie, înainte de a ieși din proiect în 2018. Filmul final a adunat o distribuție puternică, cu Leslie Grace în rolul principal, Brendan Fraser se pregătea să îl interpreteze pe răufăcător. Firefly și Michael Keaton revin într-un fel ca Bruce Wayne/Batman.