The Witcher: Blood Origin

The Witcher: Blood Origin, un prequel al adaptării live-action de la Netflix a seriei de romane fantastice a lui Andrzej Sapkowski, va debuta pe 25 decembrie, a anunțat streamer-ul în timpul evenimentului său Tudum. 

Netflix a mai dezvăluit că actrița engleză Minnie Driver (Good Will Hunting, Starstruck) face parte din distribuție. Driver va povesti evenimentele din serial și poate apărea chiar în The Witcher, care va reveni vara viitoare. Driver a spus că personajul ei joacă un rol esențial „în conectarea trecutului Blood Origin cu viitorul The Witcher”.

Amplasat cu mii de ani înainte de povestea lui Geralt și Ciri, Blood Origin se va concentra pe Conjuncția sferelor, momentul din universul Witcher în care oamenii, elfii și monștrii vin toți să locuiască în lumea fantastică a seriei. Actrița Michelle Yeoh joacă rolul lui Scian, protagonistul elf al poveștii. Inițial programat să ruleze șase episoade, Blood Origin va avea în schimb patru episoade.


Primul trailer de teaser pentru Blood Origin a debutat după creditele finale ale ultimului episod din sezonul 2 The Witcher și ne-a oferit o privire bună la Michelle Yeoh care conduce un grup de spiriduși într-o luptă pentru lumea lor. În timp ce nimeni nu vorbește în trailerul de teaser, puteți spune imediat că tensiunile sunt mari și că există multă vărsare de sânge. „Fiecare poveste are un început”, dezvăluie textul teaser, și se pare că aceasta va fi la fel de dur ca orice va trebui să se confrunte Geralt în serialul emblematic.

Casting

Un personaj major este în curs de reformare. Jodie Turner-Smith a părăsit The Witcher: Blood Origin din cauza unor conflicte de programare, relatează Deadline. Turner-Smith trebuia să joace un rol principal ca Éile, o războinică devenită muziciană care și-a părăsit poziția de gardian al reginei. O mare socoteală pe continent o obligă să se întoarcă la calea lamei în timp ce merge într-o misiune de răzbunare și mântuire. Turner-Smith a fost înlocuită de Sophia Brown.

Michelle Yeoh s-a alăturat distribuției. Netflix a anunțat în iulie că Michelle Yeoh s-a alăturat serialului ca Scían, ultimul din tribul ei nomad de elfi. Personajul este descris ca un artist cu lama, aflat într-o căutare mortală care va schimba soarta continentului.

Restul distribuției s-a completat. Mai mulți membri suplimentari ai distribuției au fost anunțați la jumătatea anului 2021. Mirren Mack va juca rolul lui Merwyn. Lenny Henry (seria Stăpânul Inelelor) este Balor, Jacob Collins Levy (Tânărul Wallander) este Eredin, Lizzie Annis este Zacaré, Huw Novelli (Captura) este Callan „Brother Death”, Francesca Mills (Harlots) este Meldof, Amy Murray este Fenrik, Nathaniel Curtis (It's a Sin) este Brían, Zach Wyatt (Karen Pirie) este Syndril și Dylan Moran (Black Books) îl va juca pe Uthrok One-Nut.