La evenimentul său Tudum, Netflix a împărtășit o actualizare cu privire la adaptarea foarte așteptată a lui Liu Cixin The Three-Body Problem. 

Anunțat pentru prima dată în 2020, următorul serial live-action a showrunner-ilor Game of Thrones, David Benioff și D.B. Weiss, va sosi cândva anul viitor. Netflix a împărtășit un teaser din culise care arată câteva momente ale personajelor.

Unii dintre actorii care urmează să joace în proiect includ nume precum Benedict Wong (The Martian, Doctor Strange), Eiza González (Baby Driver), precum și John Bradley și Liam Cunningham din faimosul Game of Thrones. 

Considerată o capodoperă științifico-fantastică modernă, The Three-Body Problem a fost publicată pentru prima dată în China în 2008. Au fost nevoie de încă șase ani înainte ca romanul să ajungă în vest și, ulterior, a devenit primul roman asiatic care a câștigat un premiu Hugo. Cixin și Ken Liu, care au tradus două dintre romanele din trilogia Remembrance of Earth's Past în engleză, se consultă cu privire la adaptarea live-action.

Netflix a semnat cu Benioff și Weiss cu o afacere profitabilă de 200 de milioane de dolari în 2019. The 3-Body Problem este primul proiect pe care duo-ul îl scrie pentru companie – deși au produs și o serie cu Sandra Oh. Netflix va împărtăși probabil mai multe informații despre problema celor 3 corpuri în lunile următoare.