prima tv

Postul de televiziune generalist Prima tv, parte din portofoliul Grupului Clever, mizează pe informaţie, divertisment, filme şi sport în această toamnă. 

La Prima TV, în această toamnă, telespectatorii vor descoperi cele mai fresh emisiuni şi seriale, vor avea parte de satiră, exclusivităţi şi poveşti în premieră, vor fi martorii unor istorii de viaţă extraordinare, vor afla informaţii utile, vor trăi alături de Naţionala de fotbal emoţiile calificării şi se vor delecta cu dialoguri relaxante, umor şi poezie.

Pe lângă producţiile consacrate: Starea natiei, Schimb de mame, Cronica Cârcotaşilor, Secretele preşedintelui, Exclusiv VIP, Insider politic, Sănătate cu stil, Poezie şi delicateţuri, Prima TV le oferă telespectatorilor o toamnă bogată în producţii noi.  

În premieră, Gabriel Coveşeanu (Cove), va prezenta primul concurs de cultură generală interactiv, Primii câştigă! De luni până joi, de la 19.15,  pasionaţii de quiz show vor putea participa la o  emisiune concurs în care răspunsurile se dau printr-o aplicaţie online. Ei pot răspunde pe telefon de oriunde s-ar afla, din faţa televizorului sau urmărind Prima TV de pe alt dispozitiv.

Grila de toamnă Prima TV debutează în aeastă săptămână când Dragoş Pătraru revine în prime time cu un sezon nou Starea naţiei. Emisiunea va fi difuzată de luni până joi, de la 22.00.  

Din această săptămână revine si Exclusiv VIP. Cristi Brancu aduce, de luni până vineri, de la 15.30, un sezon nou, plin de exclusivităţi. 

De luni, 5 septembrie, ştirile Focus sunt şi mai ancorate în realitatea socială şi politică şi urmăresc interesul telespectatorilor. Focus 14 îşi prelungeşte programul cu 30 de minute şi pregăteşte o serie de dezbateri interesante pe marginea subiectelor fierbinţi ale zilei.

Flash monden revine cu un sezon nou şi cu o oră nouă de difuzare. Diana Bart prezintă, de luni până vineri, de la 17.30, toate informaţiile despre vedetele de la noi şi de peste hotare.

Prima TV aduce originalitatea, savoarea locală, spiritul liber, creativitatea şi autenticitatea pe micile ecrane din toată ţara.  Din septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 16.00, Diana Enache şi Alin Pascal îşi fac debutul în postura de prezentatori TV cu o emisiune magazin ce îmbină muzica, umorul şi realitatea românească.

Cronica Cârcotaşilor revine la Prima TV în fiecare miercuri, de la 20.00.  Toamna lui 2022 aduce la Prima TV şi serialul Pup-o, mă!, un produs media cu un scenariu 100% românesc.  După succesul avut de producţiile Pup-o, mă! 1 şi Pup-o, mă! 2, Alin Panc a transformat continuarea poveştii într-un serial de televiziune. “Cei doi fraţi ciobani, Tică (Alin Panc) şi Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel), sunt, în sfârşit, stăpânii stânei şi se cred o partidă pentru orice femeie. Însă soarta le pregăteşte noi surprize, aşa că Tică şi Horică ajung… vedete la TV, într-un show ce se numeşte “Confruntarea bacilor”. Din octombrie, să înceapă nebunia într-o producţie 100% românească, 100% ardelenească”, spune Alin Panc.  

Comedia rămâne la ea acasă la Prima TV. Grig Chiroiu şi echipa lui de trăsniţi revin în porţie triplă, cu un nou sezon al serialului de comedie Secretele Preşedintelui. “Avem în plus zâmbete, aventură, avem surprize, noutăţi şi un sezon ce se anunţă de neratat la Prima TV”, spune Grig Chiroiu.  Serialul va fi difuzat vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 19.15. Gagurile, comicul de situaţie nu vor lipsi în acest nou serial în care telespectatorii se vor reîntâlni şi cu Toni Ionescu, Bogdan Dumitrescu şi Livia Taloi.

Cel mai longeviv şi de succes reality show, Schimb de mame, revine de duminică, 11 septembrie, la ora 20.00, la Prima TV cu un nou sezon.

Insider politic îşi mută ziua şi ora de difuzare şi se vede la Prima TV în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00. Şi în acest sezon, care începe din   10  septembrie,  Sebastian Zachmann va avea invitaţi din sfera de interes a telespectatorilor. În partea a doua a emisiunii, jurnalistul va dezbate cele mai fierbinţi subiecte ale momentului cu invitatul său permanent, Mircea Dinescu. Telespectatorii pot transmite întrebări pe pagina de Facebook a emisiunii, întrebări la care vor primi răspuns în direct, în Insider politic.

Sâmbătă, 17 septembrie, de la 11.00, Luciana Indre revine cu un nou sezon al emisiunii Sănătate cu stil. “Emisiunea este un ghid pentru toţi cei care vor să adopte un stil de viaţă sănătos, aşa că şi în acest sezon vom avea medici din toate specializările, noutăţi din zona de beauty şi multe sfaturi sănătoase”, dezvăluie realizatoarea emisiunii, care apare cu un look complet nou.  

Şi, tot din 17 septembrie, de la ora 10.00, Prima TV aduce în premieră Veterinari în acţiune, un reality show filmat în primul spital veterinar pentru animale fără stăpân (Center of Hope).

În fiecare duminică, de la ora 14.00, Mircea Dinescu îi aşteaptă pe telespectatori la  Poezie şi delicateţuri.  Vor fi 2 ore de show în  care ingredientele culinare sunt omniprezente, iar sarea şi piperul sunt adăugate de confesiunile invitaţilor.

Filmele şi fotbalul fac casă bună împreună! Prima TV a pregătit o toamnă plină de aventură, comedie şi dramă, în producţii cinematografice cu succes de box office.

Toţi jucăm când joacă România! Prima TV difuzează, pe 26 septembrie, un nou meci din turneul naţionalei de calificare în UEFA Nations League împotriva Naţionalei Bosnia Herţegovina.

În această toamnă, Prima TV vine cu o imagine fresh, o grafică nouă şi o serie de Id-uri de post, filmate de vedetele Prima TV în locuri unice din România.