tcl ifa berlin

TCL, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial și printre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum, participă la IFA 2022 în Berlin din 2 până pe 6 septembrie - prima prezență la un eveniment de profil de asemenea anvergură, din 2019. Sub semnătura Inspire Greatness, TCL prezintă o selecție de produse de top la nivel mondial în sala 21A, în cadrul unui stand interactiv extins pe o suprafață de 2.500 metri pătrați.

Pe lângă noile linii de sisteme home theater și electrocasnice, ediția 2022, TCL va prezenta publicului și cel mai mare televizor Mini LED din lume, un televizor QLED de 98 inch din colecția sa XL, un cinema wall 4K de 136 inch, monitoare cu performanță de vârf pentru gaming, precum și cele mai recente bare de sunet RAY•DANZ Dolby Atmos.

”Suntem încântați să ne întoarcem la IFA și mândri că facem parte din această industrie deopotrivă rezistentă și dinamică. Abia așteptăm să îi întâmpinăm pe vizitatori la standul nostru extraordinar. Sub tema #TCLInspireGreatness vom arăta cum pot produsele și serviciile noastre să îi ajute pe oameni să trăiască, să lucreze și să se joace tot mai bine în fiecare zi”, a spus Shaoyong Zhang, CEO TCL Electronics.

Home Theater captivant cu televizoare Mini LED QLED și bare de sunet RAY•DANZ Dolby Atmos

TCL este dedicat dezvoltării tehnologiei Mini LED. De aceea, vizitatorii standului TCL vor avea șansa de a experimenta la IFA 2022 televizorul Mini LED C835 premiat la EISA, un incredibil televizor Mini LED 4K cu rotire completă, având o calitate uimitoare a imaginii, asociate cu tehnologia Dolby Atmos pentru un sunet captivant. Mai mult, aceștia vor avea ocazia să vadă și televizorul LCD premiat cu EISA Best Buy C735, cu QLED și o rată de refresh ridicată, de 144Hz, ideal pentru gamerii în căutare de experiențe memorabile.

Vizitatorii IFA 2022 vor mai descoperi primul televizor TCL QLED de 98 inch, seria 98C735, care dispune de tehnologia Quantum Dot, cu luminozitate maximă ridicată, diminuare locală și un contrast uimitor care asigură o calitate unică a imaginii. Timpul de așteptare redus și claritatea mișcării asigură de asemenea o experiență de vizionare uluitoare pentru gamers și fanii sporturilor cu mișcare rapidă, precum fotbalul.

2022 va reprezenta, de asemenea, o ocazie de a testa calitatea audio excepțională a barei de sunet Dolby Atmos C935U RAY•DANZ, câștigătoare a premiului EISA Best Buy Soundbar. Și mai mult, TCL lansează cea mai recentă bară de sunet împreună cu noul TCL X937U, dotat cu tehnologie RAY•DANZ. Ambele pot fi descoperite la standul TCL.

De asemenea, vor fi expuse flagship-ul 4K Mini LED C935, care are până la 1920 de zone de diminuare locală și sistem de boxe 2.1.2, și televizorul TCL C635 QLED cu Google TV, care aduce conținutul de video streaming la un nou nivel de luminozitate și culoare. Având un design actual -  subțire, fără ramă -  este perfect pentru orice spațiu de acasă.

O locuință smart cu electrocasnicele TCL

În zona expozițională dedicată confortului casei va fi prezentă noua linie TCL de aparate de aer condiționat FreshIN. Spre deosebire de sistemele care doar recirculă aerul în interiorul casei, seria TCL FreshIN dispune de sistemul brevetat FreshIN Plus, care ajută la transportul aerului proaspăt de la exterior la interior, cu o capacitate de până la 60 de metri cubi pe oră. Datorită motorului său puternic, ajută la creșterea nivelurilor de oxigen și umiditate.

Tot în cadrul standului TCL vor fi și purificatoarele de aer premiate breeva Pro 700P și 400P, care contribuie la o stare de sănătate mai bună.

În zona mașinilor de spălat TCL, vizitatorii vor vedea cum poți economisi energie datorită noilor mașini de spălat rufe de clasă energetică „A” , dotate cu programe de abur pentru eliminarea bacteriilor comune, ceea ce duce spălatul rufelor la un nivel superior.


Accesorii smart intuitive și interactive

Vizitatorii IFA 2022 vor putea explora o nouă lume a posibilităților cu ajutorul ochelarilor TCL NXTWEAR cu display incorporat, care vin cu o serie de îmbunătățiri pentru a îmbogăți experiența utilizatorului. Ușor de folosit, cântărind doar 75g, oferind senzația incredibilă de a vedea un eran captivant, extins, de 140 inch, la 4 metri distanță, acești ochelari sunt o opțiune originală atât pentru gameri, cât și pentru cei care lucrează de acasă.

Mai multe emoții și mai mult de experimentat

Pentru fanii baschetului care urmăresc competiția FIBA EuroBasket 2022 în septembrie, TCL își propune să aducă o parte din atmosfera de pe teren chiar la standul de la IFA 2022, punând la dispoziția vizitatorilor jocuri video VR.

Fiind partener global al FIBA încă din 2018, compania va împărtăși cu vizitatorii târgului de la Berlin entuziasmul pentru această competiție de sport europeană.