pierce brosnan

Lui Pierce Brosnan „nu-i pasă” cine este următorul James Bond.

Actorul în vârstă de 69 de ani a preluat rolul legendarului spion 007 de la Timothy Dalton pentru filmele „GoldenEye”, „Tomorrow Never Dies”, „The World Is Not Enough” și „Die Another Day”, dar nu este interesat de cine ar trebui să obțină rolul râvnit în viitor.

El a spus: "Cine ar trebui să o facă? Nu-mi pasă. Va fi interesant să văd cine primește rolul, cine va fi bărbatul. Oricine ar fi, îi doresc succes."

Cu toate acestea, starul din „Mamma Mia!” a continuat explicând că Daniel Craig - care i-a fost succesorul în rol și a jucat rolul pe parcursul a cinci reprize din 2006 până în 2021 - și-a „dat inima” întotdeauna pe ecran, dar a recunoscut că a văzut doar „Skyfall” din 2012 și era „nesigur” despre „No Time to Die”.

El a spus pentru British GQ: „Am văzut ultimul film și am văzut „Skyfall”. Îmi place Skyfall. Nu sunt prea sigur de ultimul”.

Între timp, producătorii Barbara Broccoli și Michael G. Wilson sunt concentrați să găsească un răufăcător Bond înainte de a se decide asupra noului 007.

Barbara a spus: „Ne așezăm mereu cu scriitorii noștri și începem prin a ne gândi: „De ce se teme lumea?” Începem prin a ne gândi la: „Cine este răufăcătorul Bond?”

Încercăm să ne concentrăm pe acest tip de poveste uber, apoi vrem să ne uităm și la viața emoțională a lui Bond și la ce se va confrunta personal cu care nu a mai avut de-a face până acum. Deci are două mari probleme în filme – una este cea geopolitică și cealaltă este cea personală”.