axn

Posturile AXN au anunțat programul lunii septembrie. Astfel, unul dintre cele mai longevive seriale dramă, Cititorii de oase, continuă pe AXN în septembrie de luni până vineri, de la ora 19:10, cu episoade duble.

AXN continuă și în această toamnă maratonul de filme, la fiecare final de săptămână, de vineri, de la ora 21.00, până duminică noaptea. Titluri de acțiune, dar și comedii, drame, SF sau animații se vor regăsi în grilă în acest sezon. 

Astfel, în luna septembrie, în fiecare vineri seara, de la ora 23.00, telespectatorii pasionați de filme horror, care nu se tem de emoții puternice, pot urmări Carantina (Quarantine), Carantina 2: Terminalul (Quarantine 2: Terminal), Cartea morților (Evil Dead), Pacientul Zero (Patient Zero) și Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor (Underworld: Rise of the Lycans).  

Agenția secretă (The Good Shepherd), film premiat cu Ursul de argint pentru contribuție artistică în cadrul ediției din 2017 a Festivalului de Film de la Berlin și nominalizat la Premiile Oscar pentru scenografie, va fi difuzat sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 21:00. 


Ricki și the Flash (Ricki and The Flash), o dramedie cu multe momente de muzică live și Meryl Streep într-un rol inedit, cel al unui rock star, va fi difuzat duminică, 25 septembrie, de la ora 16:35.

Vineri, 30 septembrie, de la ora 21.00, Gillian Anderson și David Strathairn fac echipă în UFO, un thriller sci-fi care readuce în discuție existența extratereștilor.

Din 15 septembrie, AXN White difuzează Brousko, un serial dramă de dragoste, a cărui acțiune se desfășoară în Creta și Cipru. Melina și Achilleas sunt doi tineri pe care soarta îi aduce împreună și care trăiesc o incredibilă poveste de dragoste, care le va da întreaga lume peste cap.