skyshowtime

Noul serviciu de streaming pan-european SkyShowtime a fost lansat în țările nordice, cu următoarele date de lansare confirmate.

Asocierea Paramount Global-Comcast este acum disponibilă în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia.

Serviciul prezintă premierele exclusive de televiziune ale premierelor cinematografice de la Paramount Pictures și Universal Pictures, cele mai vechi studiouri de la Hollywood, care reprezintă împreună aproape 50% din box office-ul de la Hollywood.

De asemenea, a fost confirmat că Țările de Jos și Portugalia vor avea acces la serviciu pe 25 octombrie.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: „A sosit momentul nostru. Este în sfârșit timpul pentru SkyShowtime. Suntem atât de încântați că clienții din țările nordice vor avea acces exclusiv la cele mai recente serii și premiere de filme de la studiourile noastre emblematice și de renume mondial. De asemenea, suntem încântați să anunțăm că luna viitoare, publicul din Țările de Jos și Portugalia va putea experimenta SkyShowtime pe măsură ce ne continuăm expansiunea în Europa.”

În regiunile nordice, ca parte a parteneriatului cu Paramount, SkyShowtime înlocuiește Paramount+, cu seriale incluzând Halo, Yellowstone, The Offer și Star Trek: Strange New Worlds transferându-se pe noua platformă. De asemenea, pe platformă, American Gigolo, Law & Order Sezonul 21 de la Peacock și mai multe Sky Originals, inclusiv The Rising, The Fear Index și The Midwich Cuckoos.

Managerul general regional SkyShowtime pentru Europa de Nord, Henriette Skov, a comentat: „SkyShowtime este acum live în țările nordice și suntem încântați să oferim fanilor de divertisment cea mai bună selecție de seriale și filme globale într-un singur loc.”

Serviciul este, disponibil direct către consumator prin adresa web: www.skyshowtime.com și prin aplicația SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google TV. Prețul lunar al SkyShowtime va fi de 6,99 EUR în Finlanda, 79 SEK în Suedia, 79 NOK în Norvegia și 69 DKK în Danemarca.

Compania are încheiate parteneriate și cu diverși distribuitori telecom.