realme anunță disponibilitatea telefonului realme C30 în România, un model accesibil ca preţ, echipat cu slot dual-SIM şi o baterie extrem de generoasă.

realme C30 este un smartphone ce pune accentul pe autonomie și ecran. Gândit de la început pentru a fi un terminal capabil pentru consumul de conținut multimedia, acesta oferă un ecran generos de 6.5 inch diagonală cu un panou de tip IPS.

Panoul IPS al lui realme C30 oferă o rezoluție ideală pentru filme și seriale, iar diagonala este potrivită pentru această activitate. Totodată, bateria de 5000mAh va oferi suficiente ore de relaxare, fiind capabilă să ofere o autonomie chiar și de două zile într-un regim optim de utilizare.


realme C30 folosește un procesor octa-core format din 2 nuclee la 1.8 GHz Cortex-A75 și 6 nuclee la 1.8 GHz Cortex-A55. Procesarea grafică este asigurată de un GPU Mali-G57, iar memoria este de tip UFS 2.2 de 32GB stocare și 3GB memorie RAM.

Platforma este una economică și suficient de potentă pentru a rula jocuri populare, scopul fiind de a obține un terminal cu o platformă echilibrată.

Modulul de camere foto conține un senzor principal de 8MP cu f/2.0 și lentilă de 27mm. Poate filma Full HD la 30FPS, suportă HDR, iar camera frontală pentru selfie-uri este de 5MP cu funcție HDR.

În momentul de faţă telefonul este disponibil în reţeaua de magazine Flanco la preţul de 999,99 Lei.