Recent

latest

Starul din Stranger Things, Caleb McLaughlin, vorbește despre rasism din partea fanilor

Starul din Stranger Things, Caleb McLaughlin, a spus că s-a confruntat cu rasismul din partea fanilor serialului.

vineri, septembrie 30, 2022

/ by Bogdan Chirea
Caleb McLaughlin

Starul din Stranger Things, Caleb McLaughlin, a spus că s-a confruntat cu rasismul din partea fanilor serialului.

Tânărul de 20 de ani, care îl interpretează pe Lucas Sinclair, a fost întrebat cum s-a descurcat să fie unul dintre puținii membri ai distribuției de culoare din succesul Netflix.

El a spus că tratamentul pe care l-a primit de la unii fani „a avut un efect negativ”.

„La primul meu Comic-Con, unii oameni nu au stat la coadă pentru că eram negru”, le-a spus el fanilor la o convenție în Belgia.

Caleb, care s-a alăturat Stranger Things la vârsta de 14 ani, este unul dintre cele cinci personaje principale originale alături de co-starurile Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp și Millie Bobby Brown.

Ceilalți actori au mai mulți urmăritori pe Instagram decât Caleb - lucru despre care a discutat cu fanii în timpul apariției sale pe scenă la Heroes Comic Con din Bruxelles.

Într-un videoclip distribuit pe Twitter de un participant, el spune că și-a întrebat părinții de ce era „cel mai puțin favorit”, chiar dacă „a fost parte din același serial ca toată lumea”.

„Părinții mei au trebuit să spună „Este un adevăr trist, dar pentru că ești copilul negru din emisiune”.

„Pentru că m-am născut cu această piele frumoasă de ciocolată, nu sunt iubit”.

Caleb a spus că oamenii l-au evitat la primele evenimente de întâlnire, spunându-i că a fost „pentru că ai fost rău cu Eleven”, referindu-se la ostilitatea lui Lucas față de personajul lui Millie Bobby Brown din primul sezon.

„Chiar și acum unii oameni nu mă urmăresc sau nu mă susțin pentru că sunt negru”, le-a spus el fanilor din Belgia. Uneori în străinătate simți rasismul, simți bigotismul. Uneori este greu să vorbesc despre el și ca oamenii să înțeleagă, dar când eram mai tânăr cu siguranță m-a afectat foarte mult”.

În ciuda faptului că este un hit la nivel mondial, Stranger Things s-a confruntat cu unele critici pentru lipsa de diversitate a castingurilor și acuzații că și-a lăsat deoparte personajele negre.

Caleb este cea mai recentă vedetă de culoare care a vorbit despre reacții negative din cauza show-urilor la care au făcut parte.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Citeste si...

Aboneaza-te la noutăți

 
 

Ne poti citi gratuit si pe Google News
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo