emmy 2022

Televiziunea E! va difuza cele mai importante momente de la sosirea vedetelor pe covorul roșu în emisiunea Live From E!: Emmys, difuzată marți, 13 septembrie, de la 22:00. 

Așa cum a obișnuit fanii, emisiunea oferă toate detaliile din culise, informații despre ținutele purtate pe covorul roșu și interviuri cu vedetele prezente la eveniment.

Pentru a prezenta o astfel de transmisiune, răspunde prezent cvadrupla nominalizată la Emmy, Laverne Cox. După debutul de succes în fruntea transmisiunilor din sezonul trecut, ca cea mai vibrantă voce de pe covorul roșu, actrița pionieră și producător premiat, Laverne este gata să ghideze publicul și să ofere o experiență de neuitat în cea mai importantă noapte din industria televiziunii. 

Și asta nu este tot! Cu ajutorul lui Loni Love, cea care va ocupa o poziție secundă pe covorul roșu, Live From E!: Emmys va asigura cele mai multe interviuri cu starurile momentului. Prezentatorul tv Tim Kash este și el prezent și gata să relateze sosirea vedetelor la Microsoft Theater, în Los Angeles. Cele mai spectaculoase ținute sunt documentate și de Glambot, gata să surprindă în slow motion ținutele serii de la Hollywood.

Premiile Emmy sunt decernate de Academy of Television Arts & Sciences și reprezintă cea mai important distincție din industria televiziunii. În 2022 are loc a 74a ediție prezentată de actorul Kenan Thompson. 

Cât de bine s-au pregătit starurile pentru acest eveniment? Urmărește Live From E!: Emmys, difuzată marți, 13 septembrie, de la 22:00, la E! Entertainment!