xiaomi electric scooter 4 pro

Xiaomi anunță disponibilitatea Xiaomi Electric Scooter 4 Pro în România.  

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro este cel mai puternic model din portofoliul companiei. Are un motor de 700W, care poate atinge viteza maximă de 25 km/h. Dotat cu o baterie de înaltă capacitate de 12,400mAh, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro acoperă distanțe de până la 55 km la o singură încărcare și poate urca fără probleme pante cu o înclinație de 20%.

Construit din aluminiu de calitate, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro este foarte ușor, dar în același timp rezistent la rugină. Are anvelope Xiaomi DuraGel cu autoetanșare, fără camere, cu dimensiunea de 10 inci, extrem de eficiente chiar și pe drumurile mai puțin accesibile. 


Datorită dimensiunilor sale generoase, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro poate suporta o greutate mai mare și oferă mai mult confort. În plus, noul port magnetic de încărcare este mai sigur în timpul alimentării la priză.



Cu Xiaomi Electric Scooter 4 Pro călătoriile sunt eficiente și sigure pentru utilizatori. Aceștia se pot bucura de acum de sistemul frontal eABS, dar și de cel de frânare pe spate, prevăzut cu un disc cu două plăcuțe. Sistemul UI a primit un upgrade, iar afișajul asigură informații utile într-un format intuitiv, fără a distrage atenția în timpul mersului. 


Prețuri și disponibilitate

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro are un preț recomandat de vânzare de 3.999,99 lei și va fi disponibil pe Mi-Home.ro și în rețeaua de magazine Altex. 
Începând cu data de 14 septembrie 2022, cei care își vor achiziționa un Xiaomi Electric Scooter 4 Pro vor primi cadou și o pereche de căști inteligente Xiaomi Buds 3, în limita stocului disponibil.