bale

Christian Bale va „prețui” întotdeauna faptul că a jucat rolul lui Batman.

Actorul în vârstă de 48 de ani l-a interpretat pe supereroul din trilogia „Cavalerul Întunecat” a lui Christopher Nolan și va fi mereu recunoscător că a ajuns să-și îndeplinească un vis din copilărie preluând celebrul rol.

Christian a declarat pentru noul număr al revistei GQ: „Știu și prețuiesc cu desăvârșire faptul că acesta va fi rolul pentru care probabil cei mai mulți isi vor aminti de mine. Acesta a fost un vis al meu de când sunt copil, așa că apreciez foarte mult asta. Ii mulțumesc lui Chris Nolan, nu există sfârșit pentru asta.”

Christian a explicat că  dup[portretizarea lui „Batman” i-a fost mai ușor să obțină alte roluri de film.

Vedeta: „Am făcut patru filme împreună, dar faptul că asta mi-a permis să fac atâtea alte filme... a fost nevoie de aproape un efort herculean pentru a mă face să mă distribuie în „American Psycho”, după... Batman, a devenit puțin mai ușor pentru regizori să ne sugereze mie și finanțatorilor să spunem: „Bine, da, îl vom lua”.

Bale a dezvăluit că este reticent să accepte statutul de regizor, deoarece îl consideră „plictisitor”.

El a spus: „Nu m-am considerat niciodată un rol de regizor. Este pur și simplu plictisitor. Nu primești părțile bune. Chiar dacă interpretez un rol principal, mă prefac că joc ca, știi, al patrulea, al cincilea personaj pentru că ai mai multă libertate.

„De asemenea, nu mă gândesc cu adevărat la efectul general pe care (un personaj) il va avea.