Harrison Ford

Harrison Ford se alătură universului cinematografic Marvel (MCU).

Starul în vârstă de 80 de ani - care a apărut în unele dintre cele mai mari francize de film din toate timpurile - va deveni cel mai recent actor de mare renume care s-a alăturat MCU.

Harrison urmează să-l înlocuiască pe William Hurt – care a murit în martie, la vârsta de 71 de ani – ca generalul Thaddeus E. „Thunderbolt” Ross în filmele Marvel.

Legenda de la Hollywood - care este larg cunoscută pentru rolul lui Indiana Jones în franciza de film - a fost strâns legată de MCU în ultimele luni.

Și potrivit reporterului Jeff Sneider, el a semnat acum un contract cu Marvel care ii va aduce primul sau rol în „Captain America: New World Order”.

Actorul a fost, de asemenea, indicat să joace în viitorul film cu supereroi „Thunderbolts”.

În ciuda acestui fapt, Harrison a susținut anterior că Marvel a „ucis” succesul filmelor sale cu supereroi lansând prea multe dintre ele. Actorul a făcut afirmația în timpul unei discuții despre viitorul film „Indiana Jones”, care urmează să fie lansat în 2023.

Harrison – care a jucat pentru prima dată în rolul aventurierului în „Raiders of the Lost Ark” în 1981 – a spus: „Nu vreau să le ofer ceea ce vor ei să vadă, vreau să le ofer ceva ce nu anticipau să vadă. Filmele Marvel sunt un exemplu spectaculos de succes care a funcționat invers – au dat lovitura.”

Harrison a sugerat că nu va permite francizei să urmeze aceeași cale ca și filmele Marvel.

Vorbind despre planurile lor, Harrison a spus: „Nu vom face un alt „Indiana Jones” decât dacă suntem în măsură să dam lovitura. Vrem să fie cel mai bun”.

Actorul a insistat, de asemenea, că nu se va angaja într-un alt film „Indiana Jones” decât dacă este convins total de proiect.

El a explicat: „Suntem hotărâți să o facem corect înainte de a o face”.