hocus pocus

Producătorul Adam Shankman plănuiește noi spin-off-uri pentru Hocus Pocus.

La lansarea sa în urmă cu trei decenii, filmul original a fost un eșec de box office, dar a câștigat statutul de cult și o bază de fani în creștere în anii următori, directorii Disney anunțând oficial o continuare în 2019.

Hocus Pocus 2, lansat prin Disney+ pe 30 septembrie, reînvie surorile Sanderson, un trio de vrăjitoare interpretate de Bette Midler, Sarah Jessica Parker și Kathy Najimy, care sunt recent înviate de un nou trio de liceeni, conduși de Becca (Whitney).

Filmul a fost primit cu căldură de fani și critici, iar Shankman a fost atât de impresionat de actualizarea regizoarei Anne Fletcher a francizei înfricoșătoare, încât se gândește deja la noi proiecte plasate în universul său.

„Anne, cred că s-a descurcat cu adevărat, foarte frumos”, a spus Shankman pentru The Hollywood Reporter când a discutat despre o scenă în care Becca descoperă că are abilități magice. „Ne-am dus și înapoi despre cum va funcționa, dacă va funcționa, pentru totdeauna, iar Anne a spus exact: „Asta este ceea ce vom face”. Și cred că este grozav. Și creează o mulțime de entuziasm cu privire la potențialele povești spin-off."

Noul film completează, de asemenea, povestea de fundal și originile surorilor Sanderson în Salem din secolul al XVII-lea, oferind o altă cale pentru potențiale extensii ale poveștii.

Lăudând scenele în care familia Sanderson este înfățișață ca niște tinere, Midler, care o interpretează pe Winnie, a adăugat: „Cred că au fost foarte atenți în a crea ceea ce le place oamenilor. Știu că ceea ce le-a plăcut a fost că noi trei am fost mereu împreună și că legătura noastră era foarte profundă. Au vrut să avem o poveste de fundal pentru că oamenii obișnuiau să spună, adesea, „Care este povestea? De ce li s-a întâmplat asta? Și cine erau ei înainte?” și cred că au făcut o treabă foarte bună”.