the witcher

Netflix a reînnoit The Witcher pentru un al patrulea sezon, cu o întorsătură. Liam Hemsworth îl va înlocui pe Henry Cavill în seria dramă epică, luând frâiele ca Geralt din Rivia.

Mișcarea vine înaintea celui de-al treilea sezon al seriei, care va reveni în vara anului 2023. O serie prequel din patru părți, The Witcher: Blood Origin se lansează pe 25 decembrie 2022.

Cavill, care a dezvăluit la începutul acestei săptămâni că va reveni în rolul lui Superman, l-a jucat pe sumbrul Geralt din Rivia, nenorocirea fiarelor supranaturale în primele trei sezoane ale serialului dramatic.

The Witcher este o poveste a destinelor împletite a trei indivizi din vasta lume a Continentului, unde oamenii, elfii, vrăjitorii, gnomii și monștrii se luptă pentru a supraviețui și a prospera și unde binele și răul nu sunt ușor de identificat.

Serialul îi mai are în rolurile principale Anya Chalotra și Freya Allan.

Hemsworth, care este cel mai bine cunoscut pentru că a jucat în franciza Hunger Games, a jucat recent în drama Quibi Most Dangerous Game. El va prelua rolul lui Geralt din Rivia în ceea ce se crede a fi o afacere bogată.

Potrivit unor surse, Cavill făcuse o înțelegere pe termen scurt pentru The Witcher și a simțit că este timpul să treacă mai departe după trei sezoane în serialul, care se filmează în străinătate și are un program de producție solicitant. El are deja aliniate proiecte de film și TV, inclusiv tocmai anunțatul The Ministry Of Ungentlemanly Warfare, pe lângă revenirea în Superman. Co-starurile lui Cavill din The Witcher și-au renegociat contractele înainte de sezonul 4, au spus surse familiare cu subiectul.

Lauren Schmidt Hissrich este showrunner și producător executiv. Producători executivi sunt și Tomek Baginski, Jason F. Brown, Sean Daniel, Mike Ostrowski, Steve Gaub și Jarosław Sawko.

Cavill a spus: „Călătoria mea ca Geralt din Rivia a fost plină atât de monștri, cât și de aventuri și, din păcate, îmi voi depune medalionul și săbiile pentru sezonul 4. În locul meu, fantasticul domn Liam Hemsworth va prelua mantaua Lupului Alb. Ca și în cazul celui mai mare dintre personajele literare, trec torța cu reverență pentru timpul petrecut întruchipându-l pe Geralt și cu entuziasm să văd interpretarea lui Liam asupra celui mai fascinant și nuanțat dintre bărbați. Liam, domnule bun, acest personaj are o profunzime minunată pentru el, bucura-te să te scufunzi și să vezi ce poți găsi.”

Hemsworth a adăugat: „În calitate de fan Witcher, sunt entuziasmat de oportunitatea de a juca rolul lui Geralt of Rivia. Henry Cavill a fost un Geralt incredibil și sunt onorat că îmi dă frâiele și îmi permite să iau lamele Lupului Alb pentru următorul capitol al aventurii lui. Henry, sunt un fan al tău de ani de zile și am fost inspirat de ceea ce i-ai adus acestui personaj iubit. Poate am niște cizme mari de umplut, dar sunt cu adevărat încântat să intru în lumea The Witcher.”