liam neeson

Liam Neeson este în discuții pentru a juca într-un reboot din „Naked Gun”.

Surse familiare cu subiectul au declarat că Paramount Pictures continuă cu filmul, iar Akiva Goldsman va fi regizor..

Detaliile complotului nu au fost încă dezvăluite, dar Liam ar putea juca rolul fiului detectivului Frank Drebin, în loc să intre în rolul care a fost făcut celebru de regretatul Leslie Nielsen.

Filmul original din 1988 l-a avut pe Nielsen în rolul lui Drebin, un detectiv cu multă tenacitate, dar lipsit de bun simț. Pe parcursul a trei filme, el a transformat adorabilul personaj într-o legend[ de benzi desenate.

Franciza i-a avut in roluri principale și pe Priscilla Presley și Ricardo Montalban și s-a dovedit a fi un succes uriaș.

Primul film a fost bazat pe serialul TV din 1982 „Police Squad!”, care fusese anulat după șase episoade.

Dan Gregor și Doug Mand au căzut de acord pentru a scrie scenariul repornirii după ce Mark Hentemann și Alec Sulkin au scris schița anterioară. Seth MacFarlane și Erica Huggins produc pelicula prin intermediul companiei lor Fuzzy Door.

Discuțiile despre repornirea francizei „Naked Gun” au pornit după moartea lui Nielsen în 2010, dar povestea potrivită a rămas evazivă. Dezvoltarea a început în cele din urmă să crească în urma succesului „Top Gun: Maverick” – o altă repornire mult așteptată din anii 1980.

Liam, în vârstă de 70 de ani, este probabil cel mai cunoscut pentru rolurile sale de acțiune, dar a dat dovadă de un talent pentru comedie în timpul carierei sale și a apărut în proiectele lui MacFarlane „Family Guy” și „Ted 2”.

Perechea are legături puternice și Neeson s-a angajat să joace în film atunci când MacFarlane l-a abordat în legătură cu imaginea.