Love Nature 4K

Din 12 octombrie, RCS-RDS (Digi) are un nou post de televiziune în grila sa de programe in Extraopțiunea 4K. Love Nature 4K, un post disponibil deja in versiunea HD la alți operatori, a intrat în pachetul ce costă 5 lei pe lună.

Love Nature oferă o bibliotecă premiată de conținut de istorie naturală 4K și HD care favorizează o înțelegere mai profundă a planetei pe care o numim acasă. Cu mai mult de 40 de locații de filmare în întreaga lume, acest brand de natură și animale sălbatice potrivit pentru familii oferă povești puternice despre lumea naturală pentru peste 200 de milioane de gospodării din întreaga lume.

Love Nature HD este distribuit prin platformele M7 pentru Benelux (Canal Digitaal, Online.nl și TV VLAANDEREN), Skylink (Cehia și Slovacia), precum și DirectOne (Ungaria) și Focus Sat (România). 

Love Nature 4K, postul disponibil acum in oferta Digi, a fost până acum disponibil pentru clienții B2B ai M7 de pe piețele vorbitoare de germană, precum și pentru abonații M7 Direct-to-Home capabili să primească HotBird la 13 grade est.

Transmisia în Europa a caalului a fost posibilă ca urmare a unui acord încheiat de Blue Ant Media și M7 Platform Services. Operatorul telecom organizează livrarea prin satelit a Love Nature HD către operatori terți în cadrul acoperirii la nivelul întregii Europe a satelitului ASTRA 23,5 grade Est și oferă toate serviciile de asistență aferente, inclusiv furnizarea de module de recepție și primul suport la nivel de helpdesk pentru operatorii terți.

Jade Anderson-Busby, director de vânzări și marketing EMEA, rețele globale la Blue Ant Media, spune; „Lansarea Love Nature pe mai multe platforme M7 îi permite canalului Love Nature să ajungă la o bază semnificativă de spectatori pe piețele europene cheie atât pentru canalul nostru 4K, cât și pentru HD”.

Versiunile SD si HD în grilele Orange și Focus Sat în timp ce Love Nature 4K sunt disponibile la Digi și Ines.

Programul TV al Love Nature HD este disponibil aici.

Canalul nu este disponibil inca in toate orasele din reteaua Digi, urmand sa apara, cel mai probabil, odata cu reorganizarea grilei.