super mario bros

Este-un el. Chris Pratt în rolul lui Mario în film. Coproducătorul Chris Meledandri a confirmat încă din 2021 că Pratt nu va folosi vocea stereotipată a instalatorului de jocuri video în viitorul film animat Mario. Dar joi, Nintendo a lansat un teaser foarte așteptat pentru filmul The Super Mario Bros., iar Pratt a dezvăluit, oarecum, vocea pe care a ales-o.


Vocea mult așteptată de Pratt-as-Mario a fost un fel de dezamăgire. Există... poate un pic de accent italian în cele câteva rânduri pe care le vorbește Pratt? Sau doar își folosește vocea normală? Mario al lui Pratt reacționează în cea mai mare parte doar la tragerea vântului din el, în timp ce se îndreaptă spre aventura sa în Regatul Ciupercilor. Sigur, Pratt nu avea cum să folosească vocea exagerată, stereotipă, dar atât de puțin din el se poate auzi în teaser, încât este greu de spus cum va suna Mario. El nu oferă niciunul dintre celebrele sloganuri ale lui Mario -- nici „Sunt Mario” sau „Wahoo!” Poate că vor fi dezvăluite mai multe când apare un trailer mai lung. 

Trailerul l-a dezvăluit pe Jack Black ca Bowser și Keegan-Michael Key ca Toad. Dar unii fani au fost dezamăgiți de faptul că clipul nu a inclus un clip cu Seth Rogen în rolul Donkey Kong, în special râsul infam al actorului.

Filmul Mario trebuia să apară la sfârșitul anului 2022, dar acum este programat să fie lansat pe 7 aprilie 2023.