the crown harry

Producătorii serialului Netflix The Crown au lansat un apel de casting pentru un actor care să interpreteze un tânăr prinț Harry.

Săptămâna trecută, directorul de casting Robert Sterne a publicat o solicitare prin British Youth Music Theatre pe Twitter pentru ca actorii adolescenți să-l interpreteze pe Ducele de Sussex.

Apelul de casting precizează că actorii cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani care au „o asemănare fizică puternică” cu membrul familiei regale ar trebui să depună o casetă de audiție.

Directorul de casting al show-ului a subliniat că „nu este necesară nicio experiență profesională anterioară în actorie” pentru a obține rolul.

Solicitanții sunt rugați să trimită un selfie, câteva detalii biografice și un videoclip de 30 de secunde in care sa vorbeasc[ despre ceva ce le place să facă.

„În apropierea capului și umerilor, cu o lumină naturală bună, începeți prin a vă spune numele complet, vârsta și înălțimea”, sugerează instrucțiunile.

Toți solicitanții sub 18 ani trebuie să includă datele de contact ale părinților. Termenul limită de depunere a cererilor este 14 octombrie.

În următorul sezon, al cincilea, al The Crown, Teddy Hawley și Will Powell îl portretizează pe Harry ca un copil în anii 1990.

Sezonul cinci din The Crown, cu Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a, va avea premiera pe 9 noiembrie.

Actorul care va juca rolul tânărului Harry în sezonul șase va începe filmările în Regatul Unit în noiembrie.