rebookt the exorcist

David Gordon Green va începe să filmeze reboot-ul său „Exorcist” „în câteva săptămâni”.

Regizorul „Halloween Ends” va fi la cârma unei alte francize de groază, în timp ce caută să reînnoiască emblematicul film din 1973, cu Ellen Burstyn din nou în rol principal.

Vorbind pentru Variety, Green a spus: „Începem în câteva săptămâni și suntem gata să ne suflecăm mânecile și să ne aruncăm în următoarea franciză grozavă. Avem o distribuție uimitoare și scenarii de care suntem cu toții încântați.”

Universal a cheltuit 400 de milioane de dolari pentru viitoarea trilogie, care este produsă de Blumhouse și o va aduce pe Burstyn înapoi în rolul lui Chris MacNeil, femeia care a adus doi preoți catolici pentru a o exorciza pe fiica ei posedată, interpretată de Linda Blair.

Privind prima parte a repornirii - care este programată pentru lansare în 2023 - Green a adăugat: „[Sunt] onorat să intru în ceva atât de valoros în istoria cinematografiei.

„Și știind că există o bază de fani care este curioasă, conștientă, alertă, potențial îngrijorată să vadă ce facem.

„Ceea ce îmi place este că oamenii spun: „Este stresant?” Nu, este incitant pentru că mi-am petrecut atât de mult din viața mea făcând filme, iar tu doar implori publicul să rezoneze, să vadă ce se întâmplă sau să cumpere bilete la film.”

Regizorul a remarcat că are „povesti de spus” și propria „imaginație de exprimat”, în timp ce a avut și câteva conversații „profunde” cu Burstyn despre personajul ei.

El a explicat: „În multe dintre aceste experiențe, caut un talent care este atât de consacrat și de perspicace, așa că pun o mulțime de întrebări și aud care este perspectiva lor asupra lumii și cum le informează aceasta creativitatea.

„Este ca și cum ți-ai suna consilierul spiritual. Comunicăm la diferite niveluri și este important pentru un proiect ca acesta să aibă acel respect pentru ceea ce se întâmplă cu oamenii în interior.”