avatar disney

În așteptarea noului film AVATAR: The way of water, pelicula originală AVATAR a fost disponibilă pentru o scurtă perioadă de timp în cinematografe , într-o versiune remasterizată.

Pe toată durata de rulare în cinematografe, AVATAR, filmul din anul 2009 în regia lui James Cameron nu a mai fost disponibil pe platforma Disney+.

Avatar ne introduce în uimitoarea lume a Pandorei, în care un bărbat porneşte într-o călătorie epopeică, plină de aventură şi iubire, ajungând în cele din urmă să lupte pentru a salva locul unic care i-a devenit acum casă. 

James Cameron, regizorul laureat cu Oscar®al Titanic-ului, ne oferă o experienţă cinematografică captivantă, în care tehnologia revoluţionară se îmbină armonios cu personajele într-o poveste emoţionantă şi atemporală.

Având o durata de 2 h 42 min, pelicula de Acţiune şi aventură și SF îi are în distribuţie pe 

  • Sam Worthington
  • Zoe Saldana
  • Sigourney Weaver
  • Stephen Lang
  • Michelle Rodriguez
  • Giovanni Ribisi
După 13 ani fanii Avatar se vor bucura în luna decembrie de cea de-a doua parte a francizei. - Avatar: The Way of Water Succesul imens de care s-a bucurat prima parte din Avatar l-a încurajat pe regizorul James Cameron să decidă continuarea francizei, anunțând încă patru sequel-uri, care vor fi lansate până în 2028.

În 2009, Avatar încasa 18.614.408 lei. Totuși, Avatar a beneficiat de o relansare pe plan global, inclusiv în România. Avatar a adunat 1.064.407 lei din biletele vândute pe teritoriul țării noastre.



Asta face ca Avatar să aibă încasări totale în țara noastră de 19.678.815 lei, cumulând banii obținuți în 2009, anul premierei, și pe cei câștigați în 2022, anul relansării.

Filmul nu mai este disponibil acum în cinematografe dar îl puteți vedea, din nou, .