Digi tv Constanța

De mai bine de o luna de zile cel mai mare furnizor de televiziune prin cablu din România a demarat acțiunea de schimbare a grilei de programe iar majoritatea televiziunilor de la noi și-au anunțat telespectatorii cu privire la noua poziție din grila de programe. Abonații din CONSTANȚA ai DIGI TV au avut ceva de așteptat pentru ca grila lor de programe tv să fie modificată.

Începută în București și extinsă gradual în țară noua ordine a canalelor tv la Digi va intra în zilele ce urmează în vigoare și în județul Constanța.

Mai exact modificarea grilei de canale va începe din 14 noiembrie în tot județul Constanța urmând ca abonații să-și regăsească posturile tv favorite pe noi poziții.

Modificarea a fost impusă de schimbările legislative din România ce obligă operatorii de televiziune prin cablu să aranjeze posturile de televiziune pe poziții tematice ci nu aleatoriu sau în mod preferințial.

Astfel Digi a ales să inceapă oferta de canale cu propriile posturi de sport, sa continue cu cele generaliste, de știri ș.a.m.d

Ordinea canalelor fost trimisă că anexă la fiecare factură și se regăsește și pe site-ul operatorului.

Iată cum arată noua ordine a grilei de programe conform operatorului.