Chris Hemsworth

Chris Hemsworth „își ia timp liber” de la carieră după ce s-a gândit la propria sa mortalitate.

Actorul în vârstă de 39 de ani - care are o fiica pe nume India, de 12 ani, și gemeni de opt ani, Sasha și Tristan, împreună cu soția Elsa Pataky - lucrase la un episod din seria sa „Limitless” de la National Geographic, care se concentra pe moarte și și-a dat seama repede că vrea să petreacă mai mult timp cu familia sa cât mai poate.

El a spus: „Făcând un episod despre moarte și înfruntând propria ta mortalitate, m-a făcut să spun: „O, Doamne, încă nu sunt pregătit să plec. Vreau să stau și să fiu în acest spațiu cu un sentiment mai mare de liniște și recunoștință. Și apoi începi să vorbești despre copii și familie și să spui: „O, Doamne, ei îmbătrânesc, cresc și eu tot lucrez la un alt film peste alt film”. Înainte să-ți dai seama, au 18 ani și s-au mutat din casă și am ratat toata această perioadă. Chiar a declanșat ceva în mine să vreau să-mi iau o pauză.”

Actorul din „Thor” se află în prezent într-un turneu de publicitate pentru serialele sale, dar a explicat că, de îndată ce va termina, își va lua o „bună bucată” de timp pentru a-și putea „simplifica” viața.

El a declarat pentru revista Vanity Fair: „De când am terminat serialul, am terminat lucrurile pe care am fost deja contractat să le fac. Acum, când termin acest turneu săptămâna aceasta, mă întorc acasă și voi avea o distracție bună. o bucată de timp liber și simplificată. Voi sta cu copiii, voi sta  cu soția mea.

„M-am simțit ca și cum aș fi fost într-un sprint timp de 10 ani și toate aceste momente care erau scenarii de vis aveau să zboare. Momente în care ar fi trebuit să mă dau înapoi și să spun: „Uau, asta este incredibil”, am fost inundat de alte tipuri de cereri și întrebări și de a fi atras în direcții diferite. [Nu mă bucuram] cu adevărat de ceea ce era chiar în fața mea."