batem palma pro tv

Pro TV se pregătește de lansarea noii emisiuni concurs Batem Palma ce va inlocui Ce spun Românii, aflată la ultimele ediții.

Emisiunea Batem Palma? îl are ca prezentator pe Cosmin Seleși. Scopul fiecărei ediții este ca un concurent să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs 24 de cutii misterioase existente în joc. Sumele variază și în funcție de prestația concurentului pe parcursul showului. Un alt element surpriză este banca. Parcursul unui concurent se încheie în momentul în care acesta alege să bată palma și acceptă una dintre ofertele băncii.

Formatul emisiunii nu este unul străin publicului de la noi, emisiunea fiind difuzată de Prima TV și Kanal D iar printre prezentatori au fost Virgil Ianţu, Mihai Dobrovolschi și Gabriel Coveşanu.

Batem Palma a fost anunțat de PRO TV în această vară. 


Cosmin Seleși s-a întors la ProTV și este extrem de încântat de noua sa colaborare! Acesta va prezenta show-ul „Batem palma?”, în cadrul căruia mai mulți concurenți curajoși vor fi puși să răspundă la o întrebare relativ simplă pentru o sumă importantă de bani. 

Emisiunea Batem Palma? are la bază formatul internaţional Deal or no deal, distribuit de Banijay – Creative Networks şi creat de Endemol Shine.

Scopul fiecărei ediții este ca un concurent să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs 24 de cutii misterioase existente în joc. Sumele variază și în funcție de prestația concurentului pe parcusul showului. 

Un alt element surpriză este banca. Parcursul unui concurent se încheie în momentul în care acesta alege să bată palma și să accepte una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, plecând acasă și cu suma aferentă.

Cosmin Seleși - ”Am tot primit întrebarea - Când revin în televiziune? Iar astăzi e oficial - De acum! Și vă spun asta direct de pe platoul de filmare de care mi-a fost atât de dor! Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa PRO TV pe care-i cunosc și în care am încredere, dar și mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea și să mă hrănesc cu părerea lor. Atât le transmit: să nu rateze nicio ediție deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenții câștigă sume mai mici sau mai mari... și la finalul cărora, vor spune cu siguranță: Batem Palma!”