codiax bucuresti

Al 5-lea an de Codiax a adus și la București un eveniment pentru pasionații de deep tech. Echipa din spatele celui mai relevant eveniment de tehnologie din Europa de Est – Techsylvania, a creat un concept axat pe experiența de învățare aplicată si dezvoltare holistică.

4 speakeri români și internaționali aduc perspective noi în domenii precum AI, Virtual Reality & Data Analysis

În prima zi, participanții au întâlnit reprezentanți ai companiilor Airbus, NVIDIA, Hugging face sau ING Hubs România. Julien Simon, Ekaterina Sirazitdinova, Oana Turbatu, Bogdan Vergelea și Cameron Cooke au prezentat noi perspective din Artificial Intelligence, Virtual Reality, Frontier Hardware, IoT și Blockchain, reliefând metode actuale de înțelegere a celor mai noi tehnologii și punând bazele unei legături strânse între profesioniști. Aceștia au dezvăluit unele dintre cele mai bune practici desfășurate în industriile lor.

1 zi de workshop tehnic axat pe codare și învățare hands-on

A doua zi Codiax Bucharest a fost reprezentată de un eveniment de practică intensivă desfășurat pe parcursul întregii zile, axat pe dezvoltarea de software și aprofundarea hands-on a abilităților tehnice, susținut de Alin Pandichi (Team Lead la ING Hubs România).

Alin a început ziua de workshop prezentând conceptul „Conway’s Game of Life”, o problemă software care a stârnit interesul participanților prin nivelul ridicat de complexitate și prin formatul interactiv de prezentare.

„Prima ediție Codiax la București a reprezentat un prim pas important în comunitatea de deep tech din București realizat cu ajutorul partenerilor noștri de la ING Hubs România. Am cunoscut oameni pasionați de zona de deep tech care înțeleg și apreciază beneficiile dezvoltării continue și importanța networking-ului în interiorul industriei. Sper să ne vedem cu bine la următoarea ediție”, declară Vlad Ciurcă, co-fondator Codiax.

Dacă nu ai avut posibilitatea să ajungi la eveniment sau vrei să revezi discursurile speakerilor, le poți accesa gratuit aici.





Codiax este derivat din bine-cunoscutul eveniment de tehnologie - Techsylvania și dedicat exclusiv tehnologiilor din aria deep tech. Evenimentul a fost lansat din dorința de a crea un focus și un context specific acestei zone și este singurul de acest gen din Europa de Est. Codiax a ajuns la cea de-a cincea ediție în 2022, fiind prezent în Cluj-Napoca și anul acesta pentru prima dată la București.