Jean-Claude Van Damme

Legenda filmelor de acțiune Jean-Claude Van Damme, urmează să joace în filmul de acțiune Silent Kill, a raportat Deadline. Filmul este condus de regizorul Hellraiser III: Hell on Earth Anthony Hickox, care a scris și scenariul. 

Filmul va urmări patru mercenari care găsesc o comoară ascunsă în Congo și decid să o îngroape și să se întâlnească în același loc peste trei ani pentru a împărți averea în mod egal. Cu toate acestea, lucrurile nu merg conform planului și iau o altă întorsătură. Alături de Van Damme, filmul îi prezintă și pe actorul NFL devenit actor Vernon Davis, Rafael Amaya și Mădălina Anea.

Vorbind despre proiect, producătorul executiv Andrea Iervolino a spus: „Una dintre marile vedete de acțiune din toate timpurile, Jean-Claude Van Damme a cultivat o bază de fani la nivel mondial care va iubi absolut acest film alimentat de adrenalină, care începe rapid și nu ia niciodată piciorul de pe pedala de accelerație. Este Van Damme care face ceea ce tuturor îi place să vadă.” 

Recent, Van Damme a exprimat vocea unui personaj numit Jean-Clawed în filmul de animație Minions: The Rise of Gru, de asemenea, a dat vocea Maestrului Croc în franciza Kung Fu Panda. De asemenea, a fost văzut în filmul lui David Charhon pe Netflix, Ultimul mercenar, alături de Alban Ivanov, Assa Sylla și Samir Decazza, thrillerul de acțiune Black Water al lui Pasha Patriki, care a marcat a cincea sa colaborare cu actorul Dolph Lundgren.

Jean-Claude Van Damme este bine cunoscut pentru roluri de acțiune precum franciza Kickboxer, Lionheart, Death Warrant, Double Impact, Universal Soldier, Street Fighter, Sudden Death și The Quest, printre altele.

Mădălina Anea este una dintre cele mai căutate actrițe din România, având roluri in productii precum Watcher, The Hard Way, Far și va fi văzută în continuare în filmul Maria Tănase, în rolul titular. 

Starul mexican Amaya este cunoscut pentru filme precum The Lord of Skies și seriale spaniole precum Hospital Central și Doctor Mateo. Fostul fotbalist Davis a fost văzut în filme precum A Day to Die, A Message from Brianna, Red Winter și multe altele.