noiembrie netflix

Netflix a anunțat ce filme și seriale vor fi disponibile pe platformă în noiembrie 2022. 

Din 1 noiembrie va fi disponibil filmul The Takeover, dar și sezonul 2 al serialului Young Royals. Sezonul 2 Enola Holmes, cu Millie Bobby Brown în rolul principal, va fi disponibil începând cu 4 noiembrie.

Verifică lista de mai jos să vezi ce titluri noi se vor lansa în noiembrie 2022.

Lista completă a filmelor şi serialelor care vor apărea pe Netflix în noiembrie 2022

Filme 

The Notebook 

Legends Of The Fall

La începutul anilor 1900, trei frați și tatăl lor, care trăiesc în sălbăticia îndepărtată din Montana, sunt afectați de trădare, istorie, dragoste, natură și război. Filmul din 1994 te va surprinde cu o distribuție formată din nume mari ale cinematografiei americane: Brad Pitt, Anthony Hopkins și Aidan Quinn. 

The Takeover

Elesin Oba: The King's Horseman

Enola Holmes 2

Millie Bobby Brown devine o detectivă, cunoscută drept Enola Holmes și preia primul său caz oficial pentru a găsi o fată dispărută, în timp ce scânteile unei conspirații periculoase aprind un mister care necesită ajutorul prietenilor- și al lui Sherlock însuși- pentru a fi dezvăluit.



The Claus Family 2

Falling For Christmas 

Lost Bullet 2

Don't Leave 

My Father's Dragon

The Mask Of Zorro 

Un tânăr hoț care caută să se răzbune pentru moartea fratelui său este antrenat de Zorro, cândva măreț, iar acum îmbătrânit, care își urmărește propria răzbunare. Filmul din 1998 îi are protagoniști pe Antonio Banderas, Anthony Hopkins și Catherine Zeta-Jones.

¡Que viva México!

Fifty Shades Darker 

The Wonder 

Christmas With You 

Pregătește-te de Crăciun urmărind o vedetă pop, care este epuizată în carieră și evadează într-un orășel unde găsește nu numai inspirație, ci și o doză de dragoste. Aimee Garcia, Freddie Prinze Jr. și Grace Dumdaw vor da viață filmului în luna noiembrie. 

Slumberland 

The Swimmers 

A Man Of Action 

My Name Is Vendetta 

Seriale

Young Royals: Sezonul 2

Blockbuster

Buying Beverly Hills

The Crown: Sezonul 5

Serialul care prezintă viața Reginei Elisabeta a II-a a devenit și mai popular după ce suverana Marii Britanii s-a stins din viață. După ce fanii au urmărit familia regală de-a lungul unei perioade agitate începând din anul 1980, acum serialul va prezenta destrămarea căsniciei Prințului și Prințesei de Wales, care s-a încheiat în 1996. Sezonul 5 al serialului ”The Crown” va surprinde fanii și cu o nouă distribuție, iar cea care o va interpreta pe regretata suverană este Imelda Staunton 

Manifest: Sezonul 4, Partea 1

The Fabulous

Worrior Nun: Sezonul 2 

Run For The Money 

One Of Us Is Lying: Sezonul 2

1899: De la creatorii serialului ”Dark”

Wednesday

Urmărește anii lui Wednesday Addams ca studentă, când încearcă să-și stăpânească abilitățile psihice emergente, să zădărnicească și să rezolve misterul care i-a implicat pe părinții ei. Rolurile principale revin Jennei Ortega, lui Gwendoline Christie și Riki Lindhome. 


Dead To Me: Sezonul 3

Elite: Sezonul 5

The Cuphead Show!: Partea 3

Under the Queen's Umbrella

Documentare

Killer Sally  

Interviurile cu prietenii, familia și Sally McNeil însăși descriu căsătoria dificilă a unui cuplu de culturiști și sfârșitul său șocant într-o crimă de Ziua Îndrăgostiților.

FIFA Uncovered

Ancient Apocalypse 

De-a lungul veacurilor, civilizațiile s-au ridicat și apoi au dispărut. ”Ancient Apocalypse” încearcă să explice modul în care realizările umane au fost distruse de forțele naturii.

Is That Black Enough For You?!?