ce spun romanii

Deși nimeni nu ar fi pariat pe un asemenea succes, după 7 ani în care a dominat audiențele pe segmentul său, emisiunea concurs Ce spun Românii nu va mai fi difuzată de PRO TV.

Confirmarea a fost făcută de prezentatorul Cabral pe blogul său personal.

Nu că mă opresc, nu că mă las.

Nu că-mi place sau că nu-mi mai place.

Nu că nu mai am chef.

Dar am obosit.

Știu că sună a răsfăț… am obosit ăsta.

Poate e, nu știu.

Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri, așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii.

Și tot așa am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp.

De mine.

De mine cu copiii mei.

De mine cu toți ai mei.

Am nevoie să apuc să mă odihnesc. Să mă plictisesc. Să știu ce înseamnă să-mi trag sufletul.

Am calendarul înroșit tot, sunt toate aliniate atât de strâns, bine grupate între ele de juri că-s cărămizi, nu ore, zile și ani din viața unui om.

Am obosit.

O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu…

Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul.

Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait.

Deși postarea sa a fost preluată și de PRO TV, canalul de televiziune nu a anunțat încă scoaterea din grilă a emisiunii Ce spun Românii. Este de la sine înțeles că postul mai are de difuzat o serie de ediții ce au fost deja filmate.

Ce intră în loc ? 

Conform informațiilor, PRO TV a cumpărat formatul Batem Palma în care concurenții deschid pe rând cutii misterioase (sau valize cu sume de bani). Scopul fiecărei ediţii este ca un concurent să descopere şi să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc. Câştigurile puse la bătaie sunt în lei, iar suma primită variază în funcţie de prestaţia concurentului pe parcursul show-ului. Drumul unui concurent în emisiune se încheie în momentul în care acesta alege să... bată palma şi să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câştigând suma aferentă.  

Prezentatorul emisiunii va fi Cosmin Seleși.

Formatul emisiunii a mai fost difuzat în România, așa cum și Ce spun Românii s-a difuzat inițial pe Antena 1 cu denumirea Familia DA, prezentată pe atunci de Cosmin Seleși.