lansare the last of us

În urma unei scăpări, HBO a confirmat o dată de lansare pentru mult așteptatul serial The Last of Us.

Adaptarea jocului video va debuta pe HBO și HBO Max pe 15 ianuarie. HBO a confirmat că există 10 episoade în acest sezon inițial.

După cum probabil știți, The Last of Us îl are in rol principal pe Pedro Pascal din Mandalorian ca supraviețuitorul cinic Joel și pe Bella Ramsey din Game of Thrones ca Ellie. 

Joel trebuie să iasă ilegal dintr-o zonă de carantină la 20 de ani după ce ciuma distruge civilizația și trasforma oamenii in zombie. Nume mari precum Nick Offerman, Gabriel Luna și Anna Torv joacă și ele, în timp ce actorii vocali Ashley Johnson și Troy Baker apar si ei.

the last of us

Se așteaptă ca serialul să urmărească în mare măsură intriga jocului original, Neil Druckmann de la Naughty Dog fiind scriitor și producător executiv alături de Craig Mazin care a scris Cernobîl. 

Spre deosebire de multe producții bazate pe jocuri, The Last of Us va avea atât contribuția creativă a dezvoltatorului, cât și talentul apreciat de critici în spatele camerelor. Este doar o întrebare dacă această combinație funcționează sau nu în practică, mai ales pentru noii veniți care nu sunt atașați de poveste.