singur acasa disney+

Au curs articolele anul trecut când Antena 1 a furat de la PRO TV celebra serie Singur Acasă pe care a difuzat-o toată luna decembrie. Și pentru că a devenit o tradiție de Crăciun pentru români să se uite la comedia din anii '90 cu Macaulay Culkin, anul acesta ai ocazia să vezi producțiile, fără pauzele interminabile de publicitate.

Până să aflăm ce post de televiziune va difuza anul acesta cele trei filme din serie, Singur Acasă 1 și 2 cu Macaulay Culkin în rol principal se văd pe Disney+.

Singur Acasă 1

La doar opt ani, Kevin McCallister devine bărbatul casei! Lăsat din greşeală acasă când familia sa se grăbea să plece în vacanţa de Crăciun, Kevin îşi ocupă timpul cu decorarea casei de sărbători. Dar nu cu globuri şi ghirlande. Doi hoți năstruşnici încearcă să pătrundă în casă, iar Kevin are pregătite pentru ei capcane, care mai de care mai isteţe.

Poti vedea aici partea 1 din Singur Acasa pe Disney+

Singur Acasă 2

Kevin McCallister e acum la New York cu suficienți bani să transforme oraşul în propriul lui loc de joacă! Dar Kevin nu va fi singur pentru mult timp. Faimoșii Bandiți Umezi, Harry şi Marv, care încă simt durerea confruntării precedente cu Kevin, se îndreaptă și ei spre New York, plănuind cel mai mare jaf de sărbători. Kevin e pregătit să îi înfrunte cu o artilerie de capcane pe care comicii bandiți cu greu o vor uita!

Poti vedea aici partea 2 din Singur Acasa pe Disney+

Părțile 3 sau 4 ale francizei Singur Acasaă sunt momentan indisponibile pe platformă deși ele figurează că au fost disponibile. Cel mai probabil din motive de licențiere ele au fost retrase sau ar putea reveni pe platformă.

Seria Singur Acasă este seria care aduce audiențe record în luna decembrie pentru posturile de televiziune de la noi în ciuda faptului că producția din anii '90 este difuzată anual.