skyshowtime românia

SkyShowtime, joint-venture-ul european de streaming, format de Comcast, compania mamă Sky și proprietarul Showtime, Paramount Global, a stabilit 14 decembrie ca dată de lansare pentru primele sale piețe din Europa Centrală și de Est.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a dezvăluit vestea în timpul unei apariții pe scenă la evenimentul oficial de lansare al mărcii din Amsterdam, Olanda. 

Serviciul de streaming SkyShowtime, care a debutat în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia pe 20 septembrie, urmat de Țările de Jos și Portugalia pe 25 octombrie, va deveni disponibil în Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Muntenegru, Serbia și Slovenia pe 14 decembrie.

Citeste: SkyShowtime s-a lansat oficial în Europa

Acest lucru va duce serviciul pe 13 dintre cele 22 de piețe planificate, care cuprind 90 de milioane de case. Apoi se va extinde în Albania, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia în februarie 2023. Spania și Andorra sunt piețele rămase pe care streamer-ul va deveni disponibil în primul trimestru al anului 2023. Streamer-ul și conținutul său va fi apoi disponibil într-un total de 18 limbi.

Așadar, conform declarațiilor, SkyShowtime se va lansa în România, cel mai probabil în ferbruarie 2023

„Am primit aprobarea de reglementare în februarie a acestui an. În decurs de 12 luni, vom fi lansat în 20 din cele 22 de piețe ale noastre, ceea ce este cu adevărat uimitor”, a declarat Sarhan pentru The Hollywood Reporter. „Când lansăm ceva de această amploare pe 22 de piețe, este de ajutor să eșalonăm aceste lansări pentru a ne asigura că facem totul corect și... că clienții noștri au cea mai bună experiență posibilă.”


SkyShowtime nu își dezvăluie numărul de abonați, dar CEO-ul său este mulțumit de tracțiunea sa de până acum. „Ceea ce pot să vă spun este că am depășit proiecțiile noastre interne pe fiecare piață”, a spus Sahar. „Suntem cu mult înainte de ceea ce ne așteptam.”


„SkyShowtime a fost creat pentru Europa și suntem încântați să le spunem clienților din Europa Centrală și de Est că este aproape timpul pentru SkyShowtime. Suntem încântați să le oferim acces exclusiv la cele mai recente seriale și filme din studiourile noastre emblematice și de renume mondial, precum și o gamă premium de divertisment local de calitate. După lansări de succes în Europa de Nord și Portugalia, extinderea pe aceste piețe importante și aducerea SkyShowtime la și mai mulți oameni din Europa este o etapă importantă pentru noi.”

Mai multe detalii despre programare și prețuri pentru intrarea sa în Europa Centrală și de Est vor fi dezvăluite înainte de lansarea la mijlocul lunii decembrie.

SkyShowtime oferă noi filme de succes, seriale cu scenarii premium, conținut pentru copii și familie, plus „o selecție curată de titluri și o bibliotecă de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios și Peacock”, toate la un loc, împreună cu programare originală locală, documentare și programe speciale.